De pechvogels van sc Heerenveen: Henrico Drost en André Hanssen

Henrico DrostAndré HanssenIn tijden van geluk zijn er ook altijd pechvogels. Bij Heerenveen is dat niet anders. Want iedereen is blij met de behaalde play-offs voor Champions League en blij met de eigen prestaties. Maar ja, je zal Henrico Drost of André Hanssen heten. Drost kampt al tijden met knieproblemen en heeft gisteren een kijkoperatie ondergaan om meer inzicht te krijgen in de aard van de kwetsuur. Hanssen is nog veel langer uitgeschakeld. Zijn herstel loopt, maar eerder traag dan buitengewoon voorspoedig. Binnen de club wordt er vanuit gegaan dat de Noorse middenvelder nog steeds maanden verwijderd is van een rentree.

Lees ook:Tegenvaller voor SC Heerenveen en André Hanssen
Lees ook:Heerenveen verhuurt Drost mogelijk aan NEC
Lees ook:Voorbeschouwing: weer veel goals tegen Feyenoord?
Lees ook:De transferperikelen van Heerenveen op een rij
Lees ook:Verhuur Drost aan NEC is definitief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.