Pranjic eindigt als eerste én tweede in klassement

SC Heerenveen-middenvelder Danijel Pranjic ondergaat vandaag een scan om de aard van zijn blessure vast te stellenJazeker; twee prijzen voor Danijel Pranjic. Hij won de zilveren schoen in het spelersklassement van De Telegraaf. You know, waar Afonso Alves dit jaar geboycot werd en Heerenveen die boycot nog trachtte op te heffen. We waren het al bijna vergeten. Hoe dan ook: Pranjic moest de zege aan John Heitinga laten. Maar gelukkig werd hij wel Speler van het Jaar van de Heerenveen-fans (vanmiddag meer hierover). Een goede keuze volgens ons: Pranjic was constant goed, terwijl bijvoorbeeld Sulejmani soms een 9, soms een 6-je was. Eerste en tweede dus. Hulde voor Pranjic. 

ZIE OOK: De Telegraaf in actie tegen Afonso Alves

Lees ook:Danijel Pranjic wordt Speler van het Jaar, goede keuze?
Lees ook:Heerenveen opent ‘aanval’ op De Telegraaf
Lees ook:Grappig: Heerenveen-fans heffen Afonso Alves-hyve op
Lees ook:Heerenveen poll: Driekwart juicht keuze voor Trond Sollied toe
Lees ook:UEFA Cup: op naar Zweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.