Ajax-doelwit Sulejmani: rust is geboden

Wie over Sulejmani praat, praat vandaag de dag vooral over Ajax. Zo zou er dit weekeinde volgens 'anderen' weer gesproken worden tussen beide clubs. Maar Ajax-doelwit of niet, de Serviër heeft nog wat anders aan zijn kop: zijn knieblessure. Rust is daarbij geboden, zo bleek gisteren. Want waar gevreesd werd voor een operatie, blijkt dat nu overbodig. Slechts het zich koest houden, rust nemen met betrekking tot de knie, is het enige medicijn. En er was meer nieuws over de geblesseerden bij sc Heerenveen.

,,Er wordt geen ingreep gedaan", zei fysiotherapeut Erik ten Voorde gisteren op de website van de club. Gevreesd werd dat Sulejmani een scheurtje in de meniscus van de linkerknie had opgelopen in de wedstrijd tegen Excelsior. Dat blijkt mee te vallen.

Ten Voorde gaat op de clubsite ook in op de blessures van Henrico Drost, Kristian Bak Nielsen en Geert-Arend Roorda. Drost, die met een meniscusblessure kampte, is aan het revalideren, Bak Nielsen – sinds de winterstop uitgeschakeld met een enkelblessure – heeft inmiddels de veldtraining hervat en Roorda moet dinsdag in het ziekenhuis een onderzoek gaan met betrekking tot zíjn knieblessure.

Lees ook:Jong-a-Pin is nu even Jong-met-Pijn
Lees ook:Twee wijzigingen in basiself SC Heerenveen
Lees ook:Jong Heerenveen speelt gelijk
Lees ook:Voorbeschouwing: Utrecht loert op counter tegen Heerenveen
Lees ook:Vandenbussche op weg terug, Bak-Nielsen juist niet

3 reacties op “Ajax-doelwit Sulejmani: rust is geboden

 1. Dirk

  Goh, zou me niets verbazen als Sulejmani helemaal niet geblesseerd is maar dit bij een dealtje met Ajax hoort..

    /   Beantwoorden  / 
 2. CX

  Ik denk dat Heerenveen zoiets heeft: als ie toch weggaat, dan lossen ze het daar ook maar op met die knie :)

    /   Beantwoorden  / 
 3. jope

  ja denk ik ook….sukkels. echte hveen supporters, jullie 2! gun die jongen wat…gaat ie evt weg, nog niet zeker, en dan hem meteen uitkotsen, typisch. sukkeltjes

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.