Eerder deze maand (3): Het besluit van Breuer

Heel verrassend was het niet dat hij het besloot en dat de club gecharmeerd is van hem. Zowel Michel Breuer als sc Heerenveen zijn tevreden met en over elkaar en dus was het geen wonder dat de verdediger eerder deze maand zijn contract verlengde tot 2012. Want ook de nieuwe trainer Trond Sollied is duidelijk gecharmeerd van de voormalige speler van Excelsior, die zowel centraal achterin als op de backpositie uit de voeten kan. Goed nieuws, waar we met tevredenheid aan terugdenken als we deze maand even de revue laten passeren.

Lees ook:Twee wijzigingen in basiself SC Heerenveen
Lees ook:Eerder deze maand (4): Popov, en nee: niet de zwemmer
Lees ook:Eerder deze maand (2): Loohuis en Johansen weg
Lees ook:Eerder deze maand (1): exit Balkestein
Lees ook:Eerder deze maand (5): Een maatje voor een Tsjech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.