Bradley krijgt respijt van clubleiding Heerenveen

Michael Bradley was er dinsdag niet bij, op de eerste training van sc Heerenveen. Volgens De Telegraaf krijgt de Amerikaanse middenvelder respijt van de clubleiding van de Friese brigade. Want hij heeft een week extra de tijd gekregen om een nieuwe werkgever te vinden. Volgens diverse media heeft AS Monaco inmiddels een bod van 8,5 miljoen euro op de Amerikaan gedaan. Goed geld, dunkt de redactie van deze weblog. Dus pakken die zak (met geld dus). Of niet dan?

Lees ook:Krul: ‘ik ben er bijna uit met Heerenveen’
Lees ook:Huishoudelijke mededeling voor bezoekers
Lees ook:colofon
Lees ook:Ajax biedt 18 miljoenvoor Sulejmani… Hebbes? Of toch niet?
Lees ook:Heerenveen heeft maling aan AZ

8 reacties op “Bradley krijgt respijt van clubleiding Heerenveen

 1. voetballiefhebber

  als hij dan toch weg mag, hoe geloofwaardig is die yme dan? eerst roepen dat sulejmani niet weg gaat, daarna dat ie voor sneijder-bedrag pas weg mag. conclusie, toch suli weg! vandaag gelezen dat ie pranjic en bradley niet weg wil laten gaan…nou ik ben benieuwd. vertrekken ze toch dan is ie wat mij betreft passé

    /   Beantwoorden  / 
 2. tricky

  het geld gaat rechtstreeks naar sportstad heerenveen, daar ziet de voetbal club weinig van terug.

    /   Beantwoorden  / 
 3. theoz

  gaat rechtstreeks in de beurzen van de heren hoekstra en kuiper!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gerwin

  Ik zeg verkopen, hij heeft aangetoond dat hij niet meer wil voetballen in het laatst van het seizoen. We kunnen er nu nog geld voor vangen! En 8.5 mljn lijkt mij een mooi bedrag.

  @tricky hoe kom je daar bij?

    /   Beantwoorden  / 
 5. menjo

  tricky is een beetje een gefrustreerd persoon.
  Het geld blijft gewoon bij Heerenveen, en er komt een tijd dan pakken ook wij wel prijzen. In een super mooi nieuw abe stadion 2

    /   Beantwoorden  / 
 6. Dennis

  De laatste tijd lees ik alleen vervelende berichten, posts. Als Heerenveen supporter moet je blij zijn met de verkoop van spelers. Een aantal jaren geleden verkochten wij spelers aan de traditionele top3. De bedragen waren vrij laag waardoor het maar weer afwachten was of je er iets voor terug kon kopen. Met de spitesen die Heerenveen heeft verkocht aan AJAX en PSV is Heerenveen ook op de kaart gezet. Nu worden er spelers verkocht aan het buitenland wel de suptoppers maar het betekend wel meer inkomen en je kan meer vragen ( Alves, Sulejmani). Tevens is het zo als deze spelers zich bewijzen dat straks de toppers uit Engeland, Spanje, Italie, Duitsland spelers bij je komen halen. Vanuit het oogpunt van de directie kan ik de keus om een speler te verkopen begrijpen al is dit alleen maar om onze club op de kaart te zetten. De meeste mensen willen al het geld investeren in spelers. Ik kan dit echter niet begrijpen met 40 of 50 miljoen heb je nog geen topteam, ja misschien voor een paar jaar maar wat als het mislukt. Er zijn vb zat Vitesse en AZ. Vitesse was een leuke en grote ploeg aan het worden geld investeren, het kon niet op en nu net weer overeind gekrabbeld van een bijna faillissement. AZ hoort bij de top4 op basis van 1a2 goede seizoenen Scheringa helemaal gek en maar investeren en wat is eruit gekomen, zowat degradatievoetbal geen europees enz enz.

  KORTOM WEES TROTS OP DE CLUB ZOALS IE NU STAAT.

    /   Beantwoorden  / 
 7. niveau

  @Dennis. Je hebt helemaal gelijk. Maar het blijft natuurlijk wel jammer dat de beste spelers weg gaan. En het is elk jaar weer een verassing hoe we het dit jaar weer gaan doen

    /   Beantwoorden  / 
 8. Dennis

  Klopt maar over een aantal jaren gaan we klagen dat Real, Barcelona en tal van andere grote clubs de spelers komen halen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.