Vandenbussche ziet komst Stijnen als ,,een nieuwe kans”

Hij is er nog niet, maar Heerenveen beraadt zich op een nieuw bod op de Belgische doelman Stijn Stijnen van Club Brugge, zo heeft iedereen kunnen lezen. Onze vrolijke vrind Brian Vandenbussche ziet de bui al hangen: hij wil liever vertrekken als zijn landgenoot komt. Dat liet hij optekenen. ,,Stijn komt niet om op de bank te zitten", weet ook VDB. ,,Al is hij er natuurlijk nog niet, he." Toch zal Vandenbussche, die vorige week een domme rode kaart opliep in het verloren oefenduel tegen Eindhoven, waarschijnlijk plaatsmaken. ,,Clubs hebben meteen geinformeerd. Misschien is de komst van Stijn ook wel een nieuwe kans voor mij." Ergens anders dus.

Lees ook:Brian Vandenbussche krijgt het vertrouwen als eerste keeper
Lees ook:Stijnen, Krul of toch iemand anders als nieuwe Friese keeper?
Lees ook:Verliezen van FC Eindhoven; ach ja, er zijn ergere dingen in het leven
Lees ook:Alves over de rode kaart tegen Vitesse: “Ik kreeg eerst een trap”
Lees ook:Verbeek zet Beerens op de bank voor duel met FC Twente

5 reacties op “Vandenbussche ziet komst Stijnen als ,,een nieuwe kans”

 1. Dennis

  Zou het jammer vinden als hij vertrekt. Persoonlijk vind ik Stijnen niet beter. Vdb heeft ook goede wedstrijden gespeeld. Dat hij vorig jaa liever niet wilde spelen kan ik begrijpen. Als je beschuldigd wordt van iets wat je niet hebt gedaan vreet dat enorm aan je. Nog een leuk nieuwtje Janmaat wordt vandaag medisch gekeurd.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Riemer

  VDB moet blijven.
  En geen rood meer pakken, maar z´n kans!

    /   Beantwoorden  / 
 3. rene langeveld

  ik praat wel eens met van de Bussche in de wasstraat. ik vind hem een goede doelman , ik zou het jammer vinde als hij weggaat, we hebben afgelopen seizoenen veel te danken aan hem gehad vooral in europees verband ik hoop dat de nieuwe trainer die banden eens gaat terugzien. blijven brain bij volendam een duperredding allemaal gezien?????

    /   Beantwoorden  / 
 4. voetbal.blog.nl

  @ Heerenveen-fans
  Voor voetbalnieuwtjes over alle clubs, dus ook over sc Heerenveen, kun je natuurlijk wel gewoon terecht op voetbal.blog.nl.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.