Alves, deel 301…

 Alves heeft het wel gezien in Heerenveen 
Tja, er gaat geen uur voorbij op zo'n laatste dag van de transferperiode of er is weer 'nieuw' nieuws… Het gonst van de geruchten rond Afonso Alves en tussendoor wordt er nog geloot voor de UEFA Cup ook…De Braziliaanse spits zou – met de nadruk op zou - persoonlijk rond zijn met AZ. Nu zegt dat erg weinig, of het moet al zijn dat Alves niet zo heel erg ambitieus is.
Een transfer van Heerenveen naar het buitenland zou natuurlijk voor Alves een stap voorwaarts zijn, maar een transfer naar AZ in dat licht bekeken een stap opzij.

AZ zou persoonlijk rond zijn met AlvesMaar gelukkig is er dan nog de Heerenveen-directie die de poot stijf houdt. Want je topschutter verkopen aan een nationale concurrent? Nee, doe maar niet inderdaad… 

De Telegraaf, doorgaans goed geinformeerd over Heerenveen dankzij een belangrijke ingang bij de club, meent te weten dat de vraagprijs nog altijd 20 miljoen euro bedraagt. En dat is voor AZ te gortig, is de verwachting.

Lees ook:UPDATE: Ook Scheringa ontkent transfer Alves
Lees ook:‘Clubs zijn ‘t alsnog eens over transfersom Alves’
Lees ook:‘Heerenveen moet vasthouden aan 20 miljoen voor Alves’
Lees ook:Zuiverloon en Babel: twee ‘matties’ in Engeland
Lees ook:Krul: ‘ik ben er bijna uit met Heerenveen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.