Riemer en de 14,5 miljoen

Het wordt steeds gekker: de show rond Alves krijgt steeds meer figuranten. In de afgelopen dagen ook Riemer van der Velde. Eerst haalde hij uit naar 'wolven in schaapsvacht' tijdens het gala Voetballer van het Jaar. Nu blijkt dat AZ-preses Dirk Scheringa hem gebeld heeft. Riemer ontkent echter de woorden van Scheringa dat ze er samen wel uitgekomen waren.

 Dat lijkt ook wat stug. Want wat blijkt namelijk: AZ wilde de eerste geboden transfersom van 14,5 miljoen euro in vijf termijnen betalen. Eerst 4,5 miljoen, en daarna vier jaar lang 2,5. Tsja, het is toch wel logisch dat SC Heerenveen een dergelijk plan achteloos terzijde schoof. En dat AZ er nog 16 van maakte, ach ja. Dat gebeurde een uur voor de transferdeadline, middels een sms'je van Marcel Brands… pfff…. Amateurisme.

Lees ook:‘West Brom betaalt 4 miljoen euro voor Zuiverloon’
Lees ook:Gratis naar SC Heerenveen-duels?
Lees ook:Riemer van der Velde was bron VI voor bericht vertrek Verbeek
Lees ook:‘AZ wil 2 miljoen euro van Afonso Alves’
Lees ook:Kuiper: ‘AZ had niet écht de wil om Alves te kopen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.