Zoektocht Heerenveen naar een verdediger is begonnen

Grappig: de bezoekers van deze site gaven afgelopen week in een poll aan dat SC Heerenveen een verdediger moet halen in de winterstop en wat lezen we in het AD? Dat Ramon Zomer mogelijk naar SC Heerenveen gaat. De centrale verdediger stond al eens eerder in de belangstelling, maar verlengde toen zijn contract bij FC Twente. Het is de tweede keer in korte tijd dat een verdediger van een andere club aan Heerenveen wordt gelinkt.

Een paar weken geleden meldde de SC Heerenveen Blog op gezag van Belgische media immers al dat RSC Anderlecht-verdediger Vadis Odjidja Ofoe in de belangstelling zou staan. Niet alleen van Heerenveen, maar ook van FC Twente. Het AD meldt nu dat de Tukkers Zomer alleen willen afstaan aan Heerenveen als ze in de winterstop zelf een andere verdediger kunnen halen.

In dat licht bekeken, kunnen de twee berichten wel eens meer met elkaar verwant zijn dan je zou denken. Hoewel de zaakwaarnemer van Vadis Odjidja Ofoe zei dat de speler liever bij Anderlecht blijft (politiek spelletje, druk opvoeren) zou het zomaar kunnen in onze optiek: hij naar Twente, Zomer naar Heerenveen. Wie weet.

Speculeren? Een beetje misschien. Maar ook binnen de stadionmuren van Heerenveen is inmiddels duidelijk dat de het halen van een verdediger gewenst is. Zomer stond ook na het seizoen 2005-2006 al in de belangstelling van Heerenveen. Hij tekende echter bij in Enschede, waarna Michael Dingsdag werd gehaald.

Lees ook:‘Ook SC Heerenveen wil Anderlecht-speler Vadis Odjidja Ofoe’
Lees ook:‘Belangstelling voor meerdere spelers Heerenveen’
Lees ook:Franse clubs willen Lasse Nilsson, AZ nu ook
Lees ook:Alves in Manchester op lijstje met Adriano, Owen, Anelka en Crouch
Lees ook:Heerenveen gaat nog een verdediger verliezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.