AZ lijkt wanhoop nabij in transfersoap rond Afonso Alves

In de hele transfersoap rond Afonso Alves is nauwelijks nog duidelijk wat er wel en niet klopt. Als ook de betrokkenen zichzelf gaan tegenspreken, maakt dat de hele situatie er niet overzichtelijker op. Zo zei technisch directeur Marcel Brands zaterdag in de media  dat een transfer voor 80 tot 90 procent was uitgesloten. ,,Wij haken zo goed als zeker af". Maar zonder dat er iets veranderd is in de afgelopen dagen, meldde hij maandag op de nieuwjaarsreceptie ineens goede hoop te hebben dat de transfer deze week nog rond komt. Oh ja, en het obstakel is niet 900.000 euro.

Volgens Brands gaan de onderhandelingen gewoon weer door. Bij AZ zijn ze het spoor echter ook een beetje bijster. Ga maar na: eerst was er een deadline van 7 januari, die heeft de club alsnog laten varen. Nu moet het volgens Brands wel deze week gebeuren. Daarnaast was de hoop op een transfer een paar dagen geleden dus zo goed als weg, nu is die ineens weer goed. Tja.

Zwartkijkers zouden kunnen stellen dat AZ  de wanhoop nabij lijkt. Alves halen is bijna een obsessie geworden. En Heerenveen straks handenwrijvend de miljoenen uitgeven om een kwalitatief betere selectie dan de Alkmaarders over te houden..!. Dat zou wat zijn… ;)

Brands meldde in Alkmaar overigens dat de in de media zoveel genoemde 900.000 euro niet het enige probleem is die de transfer in de weg staat. Er spelen volgens de technisch directeur meerdere factoren. Misschien dat Heerenveen eerst een vervanger wil hebben aangetrokken, misschien dat de zaakwaarnemers Alves alsnog aan andere Europese clubs willen slijten (HSV, de Russen!), misschien…. Speculatie dus. We zullen zien wat Heerenveen woensdag op de eigen nieuwjaarsreceptie weet te melden!

Lees ook:Heerenveen: ‘Transfer Alves naar AZ is NIET rond!’
Lees ook:Conflict Heerenveen en kamp-Alves houdt transfer naar AZ tegen
Lees ook:AZ noemt kans op transfer Alves klein
Lees ook:Riemer en de 14,5 miljoen
Lees ook:‘Clubs zijn ‘t alsnog eens over transfersom Alves’

14 reacties op “AZ lijkt wanhoop nabij in transfersoap rond Afonso Alves

 1. AZ

  Dag lieve mensen,

  Heereveen groeit niet meer, AZ gaat door!!!
  Met óf zonder die gast!

    /   Beantwoorden  / 
 2. sch

  haha, az groeit gelukkig nog wel elke dag

    /   Beantwoorden  / 
 3. Schaap

  AZ is over 10 jaar dood, helemaal dood. Dan zitten er weer 100 man op de tribune op een winderige vrijdagavond in de eerste divisie.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Alkmaarder

  Wij kunnen in ieder geval zeggen dat we een aantal keer kampioen (1× eredivisie en een aantal keer eerste divisie) zijn geworden!
  Iets wat een fries nooit kan zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Schaap

  Haha, toen was je nog niet eens geboren vriend. Hecht er maar veel waarde aan, want kampioen zullen jullie nooit meer worden.

    /   Beantwoorden  / 
 6. az alkmaar

  AZ over 10 jaar dood? blijf dromen joh :)
  AZ groeit alleen maar, en ondanks dit klote-seizoen gaan ze het dit jaar in de play-offs nog aardig goed doen (inderdaad mét of zónder Alves)

    /   Beantwoorden  / 
 7. Schaap

  Het is voor je te hopen dat Dirk nog lang aanblijft, want zonder deze man had je hier nu niet gepost, maar op het forum ONS Sneek. FC DSB is geen club, maar een kunstmatig in het leven gehouden nepclubje, dat geen fans heeft, maar klapvee. Ja die schijnen wij ook te hebben, maar die klappen niet voor geld. In alkmaar wel.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Erik

  heerenveen kan tenminste zeggen dat ze voor az staan. heerenveen kan tenminste zeggen dat ze geen alves nodig hebben. heerenveen kan tenminste zeggen dat ze goede scouts hebben. heerenveen kan tenminste zeggen dat az ari heeft afgepakt van heerenveen. heerenveen kan tenminste zeggen dat ze een mooi en groot stadion heeft. heerenveen kan tenminste zeggen dat ze veel meer geld hebben dan az denk aan de mensen die ze verkocht hebben. heerenveen kan tenminste zeggen dat het een topclub is. heerenveen kan tenminste zeggen dat ze een betere directeur hebben dan az zijn dirk scheringa.
  Az kan tenminste zeggen dat ze slechte aankopen hebben gedaan.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Niveau

  Suffe reacties. Az speelt gewoon zoals ze gewend zijn de afgelopen 10 jaar. De vorige 2 seizoenen uitgesloten, dat was een opleving. Noem jezelf geen topclub en ga niet zo naast jullie schoenen lopen. Zorg liever dat je de club steund en zonder suikeroompje kan redden dan heb je een langer leven als club beschoren. Als het zo belangrijk is of Alves wel of niet komt, dan zegt dat op dit moment genoeg over de selectie van AZ. Heerenveen heeft al bewezen ook zonder hem de ‘normale’klasse vast te kunnen houden en mee te kunnen doen met de sub-top.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Boertjes

  Heerenveen komt een keertje bij de eerste 5 en denken dat ze eral zijn.
  Heerenveen is niets en zal over een paar jaar gewoon weer staan waar ze thuishoren.
  In friesland krijgen ze het in hun bolletje.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Schaap

  Haha, boertje.. we spelen al langer in de subtop. Zelfs toen AZ nog in de toto divisie speelde.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Trots

  Lachen al die AZ-fans die het gevoel hebben te moeten reageren.

  Joh..ik heb veel zelfvertrouwen en vind alles goed…én ik zal blij zijn wanneer AA is vertrokken.

  Later

    /   Beantwoorden  / 
 13. Pierre Manjoha

  Agent Robert Tiburcio this Engeland London negocieitions Afonso Alves 19 mijones euro.Premier Ligue.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Stijn

  Als Alves op 19 januari in het Abe Lenstra-stadion speelt, kan ie alleen het shirt van AZ aan hebben

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.