Yme Kuiper: ‘zaakwaarnemers zijn bezig met Alves Elfstedentocht’

Terwijl er alweer geruchten zijn uit Brazilie dat Afonso Alves dan toch echt naar AZ gaat, houden wij het dit keer bij de website van de club als bron voor een bericht. Vanavond was de nieuwjaarsreceptie en op de clubsite staan een paar opvallende citaten van directeur Yme Kuiper over een transfer van Alves. Het is voor het eerst dat Heerenveen zich openlijk uitspreekt over de actuele stand van zaken. En die is? ,,De zaakwaarnemers zijn bezig met een soort van ‘Alves-elfstedentocht."

Duidelijk werd dat Heerenveen inmiddels wel klaar is met de Braziliaanse transferperikelen. ,,Een vertrek van Alves is aanstaande", bevestigde de algemeen directeur. Maar naar welke club dat is, is bij Heerenveen ook nog onduidelijk als we de site mogen geloven. Zeker is dat er belangstelling is uit binnen- en buitenland.

Wat blijkt inderdaad: de begeleiders van de spits, Roberto Tiburcio en zijn hazen, zijn simpelweg bezig om waar dan ook in de wereld de best mogelijke deal te bekonkelen met een nieuwe werkgever. Oftewel, een deal waarbij zij ook flink meeprofiteren. Die conclusie mag je tenminste trekken uit Kuipers woorden:

,,De zaakwaarnemers zijn bezig met een soort Alves-elftstedentocht. Momenteel wordt gekeken welke club de beste optie is." Toch is voor Heerenveen volgens Kuiper nog niet duidelijk waar Alves naar toe zal gaan: ,,Dat is voor ons ook nog niet helder." Dat kan dus AZ zijn, maar misschien ook wel een andere club. Zaakwaarnemers of toch zakkenvullers? Tja.

Lees ook:Heerenveen-directeur: ‘Vertrouwen in Alves nog niet hersteld’
Lees ook:De oorlog: AZ vs Heerenveen, overzicht van argumenten mét uitleg!
Lees ook:Heerenveen-directeur Yme Kuiper over beweegredenen verkoop Sulejmani aan Ajax
Lees ook:‘Het is allemaal een storm in een glas water’
Lees ook:Conflict Heerenveen en kamp-Alves houdt transfer naar AZ tegen

Eén reactie op “Yme Kuiper: ‘zaakwaarnemers zijn bezig met Alves Elfstedentocht’

  1. jeroen

    zakkenvullers helaas…allemaal, behalve sommige ouders van spelers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.