Ajax biedt 18 miljoenvoor Sulejmani… Hebbes? Of toch niet?

Achttien miljoen. 18 dus. Een 1 en een 8. Dat zou Heerenveen volgens de Telegraaf van Ajax willen ontvangen voor Miralem Sulejmani. Ongelooflijk veel geld en nog eens veel te veel ook; ondanks dat Sulejmani een groot talent is. Laat ons dat vooropstellen, hij is goed. Erg goed. Maar (nog) niet zo goed, dat wij aan 18 miljoen zaten te denken…. Dus wat ons betreft: als de Amsterdammers echt zó veel overhebben voor de Servier, dan moet Heerenveen de zak met geld maar heel snel en heel gretig aannemen. Toch zeggen wij: rustig blijven, het moet eerst rond zijn. Want met een Servische makelaar als bron voor een verhaal, weet je maar nooit of het echt wel allemaal klopt.

Lees ook:Onze vrolijke vriend Sulejmani krijgt bij Ajax nummer 10
Lees ook:Aftellen voor Alves…
Lees ook:Puntje en een ‘clean sheet’ voor Heerenveen
Lees ook:Alves: Portsmouth? Of toch maar verhuren?
Lees ook:Gertjan Verbeek: ‘Als ik trainer van Ajax was, dan wist ik het wel’

6 reacties op “Ajax biedt 18 miljoenvoor Sulejmani… Hebbes? Of toch niet?

 1. NieuwNoord

  18 miljoen. Veel geld, en of hij het waard is zal Heerenveen wel weten! Wat is hij volgens jullie wle waard! 12?? 14?? Dan is er ook nog een afkoopsom van het contract die nog lang duurt! Daarnaast zakken ze misschien ook nog wel in de prijs, Op officiele site van Heerenveen wordt ook aangegeven dat er een Nieuwe spits is. Paulo Beda!! Er staat: Heerenveen hoopt dat hij samen met henrique een gevaarlijk spitsenduo voor de tegenstander wordt! Hierin wordt Sulejmani ook niet meer meegenomen! Houden ze toch rekening met een vertrek? maar ondertussen toch zeggen dat ze hem willen behouden!

  WE zullen zien, Vind sulejmani ook echt goed, maar ik weet dat henriqeu er ook staat!! die misschien nog wel beter is/wordt!

    /   Beantwoorden  / 
 2. leon Feyenoord in het hart.

  Ik zou 28 miljoen vragen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. henk

  hij is nu nog lang geen 18 miljoen waard. Heerenveen vraagt daarom zoveel geld, want hij hoeft niet weg. Blijkt dat er toch een club is die zoveel wil betalen, strik er omheen en wegwezen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Foppe de Kip

  18 miljoen servische knaken en dat is precies 180 euro. Weten zij veel in Friesland, een hele mooie Jodenstreek weer van AJAX. Mickey Moos is een Jood, en alle kakkerlakken dood !

    /   Beantwoorden  / 
 5. pike

  hee leon ze kunnen bij jullie nog geen 18euro betalen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.