Eerder deze maand (1): exit Balkestein

Nee, nieuws is het niet meer. Maar door onze 'verplichte' pauze, toch even wat een inhaalslagje bij deze door terug te kijken op wat er eerder deze maand rond Heerenveen en diens selectie gebeurde. Zo vertrok Pim Balkestein. De 21-jarige verdediger werd het met Ipswich Town eens over een contract. Een prachtig avontuur voor de jonge verdediger uit het belofteteam, die al sinds zijn 13de voor de Friese club speelde. Ipswich, bekend om haar Europese succes enkele decennia geleden, eindigde afgelopen seizoen in de subtop van de Engelse eerste divisie (Championship).

Lees ook:Eerder deze maand (2): Loohuis en Johansen weg
Lees ook:Eén verrassende naam bij afvallers SC Heerenveen
Lees ook:Heerenveen gaat nog een verdediger verliezen
Lees ook:SC Heerenveen verlengt verbintenis met Deens talent
Lees ook:‘Triple G’ verlaat sc Heerenveen alsnog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.