Zuiverloon: ‘Jammer om Heerenveen te moeten verlaten’

Nadat sc Heerenveen bekend maakte dat Gianni Zuiverloon naar Engeland vertrekt om voor West Bromwich Albion te gaan spelen, heeft de sympathieke verdediger van de Friese club inmiddels ook gereageerd op zijn spraakmakende transfer naar de Premier League. ,,Ik heb er al rondgekeken en de club heeft grote indruk op me gemaakt", zo vinden we terug bij onder meer Sportweek en De Telegraaf. ,,Donderdag wordt ik voorgesteld aan mijn ploeggenoten en ik zal zo snel mogelijk op het trainingsveld staan. Aan de ene kant is het jammer om een club als Heerenveen te verlaten, maar dit is een mooie volgende stap in mijn carriere."

Lees ook:Aftellen voor Alves…
Lees ook:SC Heerenveen geeft vanmiddag persconferentie
Lees ook:Alves deelt in Sportweek sneer uit aan AZ-voorzitter Scheringa
Lees ook:‘Ik zie sc Heerenveen heus wel zitten’
Lees ook:Lurling: ‘het woord is nu aan NAC en sc Heerenveen’

8 reacties op “Zuiverloon: ‘Jammer om Heerenveen te moeten verlaten’

 1. David

  West Bromich Albion???? IS hij gestoord? Hoe kan dit een stap naar voren zijn in zijn carriere. Heerenveen speelt op veel hoger niveau. Volgens mij is dit typisch zo’n cashtransfer, op sportieve prestatie hoeft hij het nu niet te doen…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mart

  Je kunt zeggen wat je wilt. De Premier League is gewoon van hoger nivo als de eredivisie in Nederland. Of het een verstandige keus is is een heel ander verhaal. Mede gezien het financiele aspect kan ik hem geen ongelijk geven. Van hetzelfde raakt hij in de voorbereiding of eerste wedstrijden geblesseerd en voetbalt hij nooit weer. Hetzelde verhaal als met Emnes….

    /   Beantwoorden  / 
 3. Redactie SC Heerenveen Blog

  Tja David,

  Hij wil graag in Engeland spelen, avontuur/droom, moet je maar denken. En de club kan iets vangen voor een speler die over een jaar transfervrij is… en voor een spelers waarvan ze zeggen: daar weten we nog wel iemand voor (zie ons bericht over Janmaat).

    /   Beantwoorden  / 
 4. Marvaris

  Ik vind het allemaal prima. Sympathieke kerel maar geen topvoetballer. Had het denk ik dit jaar moeilijker gekregen bij SCH en in de Premier league voetballen willen we allemaal wel. Prima keus, bedankt en all the best Gianni

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dirk

  Zo is het! Amen! :)

  Hoeveel moet zijn beoogde opvolger Janmaat gaan kosten dan?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Henk

  Wat een slijmbal!

    /   Beantwoorden  / 
 7. feanfanhannes

  whahaha 4 miljoen hij is niet eens de helft waard.
  Heeft Heerenveen Knap gedaan.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Niveau

  Best een aardige voetballer, maar heb me het afgelopen seizoen ook wel geergerd aan hem. Veel domme fouten. verder ben ik het eens met de reactie van Marvaris.
  Succes in Ingland

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.