sc Heerenveen ‘waarschuwt’ Ajax in zaak-Sulejmani

Jubel, de jubel. Danny Blind, de technische directeur van Ajax, heeft bekend gemaakt dat de Amsterdammers een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Miralem Sulejmani over een transfer naar de club. Maar dat betekent niet dat de overgang er ook komt.

Algemeen directeur Yme Kuiper voerde tijdens het EK de druk op Ajax op door te stellen dat er Sneijder-achtige bedragen geboden moesten worden om Sulejmani over te nemen. Het hoort bij het spel, maar dat blijft dan ook hard gespeeld worden door Heerenveen.

Bij monde van financieel directeur Henk Hoekstra liet de club zelfs een soort van waarschuwing uitgaan naar Ajax dat men niet moet denken dat de buit al binnen is. ,,Wij zijn namelijk ook nog een partij en wij hebben nog geen akkoord met Ajax'', zegt Hoekstra in de Leeuwarder Courant

Ergo: de Amsterdammers zullen diep in de buidel moeten tasten. Eerder werd gerept van 18 miljoen. En dat is toch al dieper in de buidel tasten dan Sulejmani misschien wel echt waard is in de ogen van menig Friese supporter. Maar ach, dat vinden we dan ook wel prima. Wordt vast vervolgd.

Lees ook:Ajax grijpt naast Heerenveen-spits Sulejmani
Lees ook:Onze tip? Sulejmani’s transfer naar Ajax van de baan
Lees ook:‘In de winter gesprekken tussen SC Heerenveen en Verbeek’
Lees ook:Update Sulejmani: klaar voor Ajax
Lees ook:Verbeek weg bij Heerenveen, ja of nee? Een resumé

62 reacties op “sc Heerenveen ‘waarschuwt’ Ajax in zaak-Sulejmani

 1. storm

  terecht ik zou dit ook vragen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Helmonds J00dje

  Dat bedrag is natuurlijk belachelijk!
  Mickey is voor een prikkie, ik meen 8 ton, naar Heerenveen gekomen en nu willen ze er 18 miljoen voor, lijkt me buitensporig.
  Stel je voor: 17,2 miljoen winst.
  Het is een goeie speler maar daar is maximaal 10 miljoen toch wel genoeg voor.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dirk

  Hij hoeft niet weg… Dus dan kun je dit soort bedragen gewoon vragen..
  Het is een topper in spé.
  Waarom nu aan Ajax verkopen voor 10 miljoen om vervolgens te zien dat Ajax hem straks voor 25 miljoen weer doorverkoopt?
  Heerenveen heeft gelijk. Poot stijf houden en alleen weg doen bij een bedrag dat hoog genoeg is.

    /   Beantwoorden  / 
 4. ajax-blog.nl

  Ik voel een arbitragezaak opkomen…
  Een speler die weg wil en een club die een transfer tegenhoudt.. Remember Alves?!

    /   Beantwoorden  / 
 5. roelfjuhh

  als het zo gaat als met Alves gaat Sulejmani naar het buitenland en heeft Ajax helemaal niks, vriend.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ajax-supporter

  Ik snap goed dat Heerenveen het spel zo speelt, zou Ajax ook wat vaker moeten doen. Het bedrag waarvoor Heerenveen Sulejmani heeft aangekocht doet niet ter zake, blijkbaar heeft hij zich (mede dankzij Heerenveen) goed ontwikkeld. Ik hoop dat de clubs er op een nette manier uitkomen, Alves-achtige spelletjes doen het voetbal sowieso geen goed. Maar Sulejmani in het rood-wit van Ajax zou ik schitterend vinden!

    /   Beantwoorden  / 
 7. ajax-blog.nl

  roelfjuhh, je moet het natuurlijk niet letterlijk nemen hé. Sulejmani wil naar Ajax en heeft een akkoord. Heerenveen ligt dwars, en Miralem wil een overgang forceren, dus arbitragezaak. Hij komt toch wel, kijk naar Suarez..

    /   Beantwoorden  / 
 8. Joep

  AFC Ajax = Arbitrage Football Club Ajax.

  Als ie te duur is, jammer. Dan ga je verder zoeken. Ajax denkt dat ze voor 5.000 euro bij een BMW-dealer een nieuwe BMW kunnen kopen. Als de verkoper dat weigert, moet je gewoon naar de occasionhal voor een tweedehands….zo ook Ajax. Dat doen ze wel vaker.

    /   Beantwoorden  / 
 9. hunter020

  10 milj. is goed geld voor een 19-jarige… don`t u think?

    /   Beantwoorden  / 
 10. nora

  Waarom hebben voetbalclubs zoals heerenveen en groningen dus subtop altijd zo,n problemen met talenten die voor veel geld naar Ajax -psv-of feyenoord willen,je verdient een hoop geld en Ajax-psv-Feyenoord hebben het zelfde probleem alleen dan naar weer een stap hoger buitenlandse topclubs zie sneijder-babel-v/d vaart-comes-farfan-kuyt enz en waarschijnlijk Huntelaar het is gewoon zo de spelers moeten het in 10 jaar verdienen dus als de kans er is dan moet je ze laten gaan en niet zo vreselijk zitten janken het is gewoon de realiteit van dit moment,en er zal wel een clasule in het kontrakt komen bij doorverkoop van sulejmani dat heereveen zoveel procent krijgt zoals bij klaas jan Huntelaar wat ook heereveen weer wat miljoenen gaat opleveren.
  Dus stop een keer met Ajax af te katten die gewoon probeert een goede speler te kopen.

    /   Beantwoorden  / 
 11. twente

  @ nora

  daar hebbe wij allemaal geen problemen mee dat jullie die weg kopen maar leg in dit geval dan effe die 18000000 eurie op tafel.
  maar jullie beginnen te piepen

    /   Beantwoorden  / 
 12. theoz

  Terecht bedrag, ik denk trouwens niet dat sulejmani heerenveen een arbitrage zaak gaat aansmeren, daarvoor is hij te goed op zijn plaats bij de SCH, en ajax is momenteel niet echt een postite verbetering

    /   Beantwoorden  / 
 13. burkkemp

  Als Ajax meer dan 12 miljoen betaalt voor sulejmani zijn ze echt niet wijs. Dit is al een Sneijder-bedrag als je hun potentie en ervaring vergelijkt. Sneijder speelde al jaren in ajax 1 en was de belangrijkste speler. Veel meer bewezen en dus veel meer waard.
  Zou leuk zijn om huntelaar voor hetzelfde bedrag te verkopen als waarvoor je sulejmani en pavluchenko haalt.

  We zullen zien!

  ps Het schijnt trouwens dat peter crouch een jaar verhuurd moet worden.. zou zeker ff bellen als ik danny was.

    /   Beantwoorden  / 
 14. muppet

  nora moet haar bek houden ik gun die kut joden helemaal niks

    /   Beantwoorden  / 
 15. slootsman

  ik sluit me bij muppet aan

    /   Beantwoorden  / 
 16. ajax-blog.nl

  Heerenveen heeft helemaal niks in te brengen, de speler bepaald zelf waar hij wil spelen. In dit geval Ajax,als heerenveen dwars blijft liggen is een arbitragezaak onvermijdelijk. En muppet moet helemaal zijn bek houden.

    /   Beantwoorden  / 
 17. chester

  Sorry hoor maar de halve selektie van heerenveen is gekocht met het geld wat ze voor huntelaar hebben gekregen, dus klaag niet te gauw. Verder geen probleem dat jullie winst maken maar het moet wel reeel zijn, dus 8 miljoen is een mooi bedrag. Hoe durf je hem te vergelijken met Sneijder , en een arbitrage zaak hoeft ook niet voor mij, maar komt ie, dan verlies je het en gaat hij voor minder als 8 miljoen naar ons. Succes en eens kijken of jullie het komende seizoen eens kunnen winnen van ons…..

    /   Beantwoorden  / 
 18. whiplash

  Danny Pint is weer eens stevig in de fout gegaan… Hopelijk geen kinderen in de buurt dit keer!!

    /   Beantwoorden  / 
 19. tss

  hveen toeschouwers, wees tevreden en een keer trots dat jullie club top heeft gehandeld door suli te kopen en na een jaar voor veel geld weer weg gaat. niet zeiken dat ie naar ajax gaat, gewoon accepteren. de beurs is weer vet gevuld. suli welkom in amsterdam, blij dat je in nederland blijft.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Mart

  @ Ajax-blog: En weet je ook nog waar hij (Alves) heen is gegaan en voor welk bedrag. En welke club vrijgesproken werdt in welke arbitragezaak ook maar die tegen hen werd aangespannen?? Laat het bestuur van Heerenveen maar schuiven. Het is altijd nog goed gekomen in Heerenveen en ook nu zal dat niet anders zijn!!

    /   Beantwoorden  / 
 21. feanfanhannes

  haha je denkt dus werkelijk dat hij naar ajax gaat.
  Miralem blijft mooi en de joden kopen weer zo’n speler van 32 die tien jaar geleden de sterren van de hemel speelde maar nu een zak zout is.

    /   Beantwoorden  / 
 22. RonnyAFCA!!

  @muppet anders hou jij je bek gewoon ff je een vieze kakkerlak cker

    /   Beantwoorden  / 
 23. xx

  Waarom laat Heereveen Sulejmani eerst met ajax prate?? Kunne ze tog beter doen als de clubs eruit zijn

    /   Beantwoorden  / 
 24. Rollie

  who the fuck is muppet ?. ik gun jouw helemaal niets, ja een glas water en droog brood. komt goed met ajax, wacht maar af.

    /   Beantwoorden  / 
 25. maatje

  Alle neuzen aan het gas!!!!!!!!!!!
  Hoogmoed komt voor de val.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Henkie

  Die kleinere clubs beginnen steeds arroganter te worden. ze denken dat ze ze niets minder dan ajax meer zijn en dat ajax geen stap omhoog meer is omdat het nu een aantal jaren wat minder gaat. het wordt tijd dat clubs als twente, heerenveen en gronigen hun plaats weer is leren kennen

    /   Beantwoorden  / 
 27. Mart

  Speak for yourself gekke henkie!!!
  De arrogantie leeft in Amsterdam. Friese realiteit en nuchterheid is iets heel anders. In Heerenveen wordt gevraagd wat men wil ontvangen. Simpelweg omdat ze gewoon niet willen dat hij na een half jaar al weer vertrekt….Moeilijk hè om dat te begrijpen en respecteren. Het zal de uitlaatgassen van de stinkende randstad zijn die jullie verstand aan het aantasten is. En weet je wat het mooie is? Ajax gaat het ook nog betalen!!

    /   Beantwoorden  / 
 28. Jantje G

  Die kleinere clubs beginnen arroganter te worden? Rot toch op met je neuzenclub, shoppen in de provincie is afgelopen! zorg nu zelf maar eens voor goede spelers uit de jeugdopleiding en scout gewoon eens wat beter in het buitenland!

    /   Beantwoorden  / 
 29. AFCA CBS

  de enige misplaatste arrogantie die ik zie is die van jullie, het word inderdaad tijd dat jullie weer eens je plek leren kennen, laatst seizoen was zo te zien nog niet genoeg…

    /   Beantwoorden  / 
 30. Sietse

  Het is die friese provincialen naar het hoofd gestegen !!
  Sulemani heeft een half seizoen goed gespeeld bij een sub- topper, en dan een “sneijder achtig” bedrag eisen.
  En Ajax zou geen positie verbetering betekenen?
  Met of zonder Sulemani speelt Ajax komend seizoen gewoon weer voor het kampioenschap

    /   Beantwoorden  / 
 31. Fries

  Even voor de duidelijkheid voor de Ajacieden die het nog NIET hebben begrepen, en dat zijn er zo te zien een heleboel(al zal dat ook wel samenhangen met het begin van de schoolvakanties):

  Een arbitragezaak in deze situatie is KANSLOOS! Er is geen aantoonbare, lees aantoonbare, positieverbetering voor Sulejmani. Beide Eredivisie en beide UEFA Cup, een iets hoger salaris brengt daar niks tegen in.

  Oh ja, excuses aan alle Ajaciedjes dat wij, als subtoppers onze spelers niet meer voor een schijntje op de fiets naar de Arena der Godenzonen komen brengen. Eigenlijk raar, je speler naar de beste club ter wereld zien vertrekken is toch een geweldige eer voor iedere Eredivisieclub buiten de top-drie.
  Dan hadden we met een nog dikkere portemonnee weer een nieuwe speler kunnen halen, die in een jaar tijd weer op niveau kunnen trainen om hem vervolgens weer naar Ajax te brengen. Helaas…

    /   Beantwoorden  / 
 32. Multumesc

  Oh oh oh wat een bekrompen discussie waar de komende honderd jaar in ieder geval geen eind aan komt. Al moet ik toegeven dat de Heerenveen supporters het hier wel bij het rechte eind hebben.

  Als er 1 club is die zijn plaats moet kennen is dat Ajax. Ze mogen dan dit seizoen 5, 10 keer of hoevaak dan ook van heerenveen gewonnen hebben. Ze zijn niet te topclub van weleer terwijl Heerenveen aansluiting lijkt te maken bij de top. Dit schijnt in A’dam nogal moeilijk te verwerken zijn en vandaar dat elke keer als een supporter van een karakterclub als Groningen, H’veen of Twente zijn mond open doet deze op Amsterdams brutale wijze dichtgesnoerd wordt. Ajax supporters zouden zich eens moeten afvragen waarom er altijd rondom hun dit soort discussies ontstaan en dit met PSV supporters zelden gebeurd….

    /   Beantwoorden  / 
 33. Snuffie

  En ik maar denken dat de Friezen zo nuchter, sympathiek en correct zijn. Hoed u voor haatzaaien. Het “J” woord is zoooo goedkoop (i.t.t. Sule-mania).

    /   Beantwoorden  / 
 34. Henk W

  Huntelaar ging voor 9 ton naar Heerenveen en verhuisde 18 maanden later voor het tienvoudige naar Ajax. Belachelijk? Nee hoor, gewoon slim zakendoen. Bovendien moet Ajax spelers als Huntelaar, Suarez, Sulejmani etc eens halen als ze nog goedkoop zijn, dit is al de derde keer dat ze goud geld betalen voor spelers die een jaar eerder voor een prikkie te halen waren.

    /   Beantwoorden  / 
 35. Piet Verdriet

  Heerenveen gaat toch wel overstag.

    /   Beantwoorden  / 
 36. tollino

  De arrogantie is weer enorm in Amsterdam. Ze pissen bijna elk jaar naast de pot en willen dan voor een “prikkie” spelers bij andere Nederlandse clubs weghalen. De tijd dat dat zo makkelijk ging is voorbij. Ajax laat hun spelers toch ook niet voor een prikkie vertrekken naar het buitenland? Waarom zouden andere Nederlandse clubs ze dan wel voor een prikkie naar Ajax laten gaan?

  Dit is gewoon een teken van onmacht, omdat het complete scoutingsapparaat van Ajax al een aantal jaren compleet faalt.

    /   Beantwoorden  / 
 37. RonnyAFCA!!

  gasten let nou maar op heerenveen staat strax ook weer waar ze horen en dat is niet in de top tien . En @maatje ga zelf es aan gas en neem je moeder mee AFCA!!!! CBS!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 38. Aias

  18 miljoen euro voor een 19- jarige.
  In welke droom leven de Friezen? Dan houden jullie hem toch? Zal die blij mee zijn, Ajax is immers geen postieverbetering voor hem, toch?

    /   Beantwoorden  / 
 39. Dirk

  @ Piet Verdriet,
  H’veen gaat toch wel overstag?

  Ja tuurlijk, voor een sneijder achtig bedrag wel ja.

  @ Aias,
  18 miljoen euro voor een 19- jarige.
  In welke droom leven de Friezen? Dan houden jullie hem toch?

  Zo is de situatie inderdaad. Ajax mag hem hebben voor een hoog bedrag, en anders blijft hij toch gewoon? Dan gaat hij volgend jaar direct naar een topclub in Europa… Dat is inderdaad ook een optie. ;)
  Kan hij dit seizoen heitinga nog eens dolspelen.. (oh nee, Heitinga is al weg, jammer)..

    /   Beantwoorden  / 
 40. AFCA

  Ajax maakt Heerenveen zo groot,dus niet janken!
  Bij ons gaan ook elk jaar de echte toppers weg.
  Jullie hebben toch zo’n goed scoutingapparaat???
  Nou,waar ben je bang voor dan??
  De volgende topper staat vast alweer klaar dan!

  Dat is nou het nadeel van presteren.
  Presteer je geen flikker,is er geen belangstelling.
  Eindig je in de top,vertrekken er bijna altijd spelers,simpel…

  AFCA

    /   Beantwoorden  / 
 41. Lezer

  Klopt, en Suarez ging voor het bedrag dat Groningen wilde hebben.

  De arbitragezaak verliest Ajax toch.

    /   Beantwoorden  / 
 42. Lezer

  “Ronny AFCA
  gasten let nou maar op heerenveen staat strax ook weer waar ze horen en dat is niet in de top tien.”

  Dank u voor deze bevestiging van jouw non-voetbal intelligentie. Nu maar weer lekker op sites schreeuwen hoe goed en groot ajax wel niet is, dat die en die op moet rotten en dat ajax komend jaar weer kampioen wordt.

  En arrogantie? Heren, de uitspraak in de ‘zaak’ suarez van de onafhankelijke arbitragecommissie vergeten?

    /   Beantwoorden  / 
 43. Bobby

  Jongens, waarom moet dit nou weer zo!?

  Ajax en heerenveen zijn allebei geweldige clubs en verdienen beide respect! dus dat schelden over en weer.. Waarom?
  Over dit onderwerp gaat ook de clubliefde-hyve:
  http://ikhouvanmijnclub.hyves.nl/

  Ff on-topic: ik vind 12 miljoen wel voldoende.. hij heeft het pas 1 seizoen bewezen! En zijn effectiviteit laat soms te wensen over!
  Maar ik snap ook wel dat heerenveen de hoofdprijs wil natuurlijk!

    /   Beantwoorden  / 
 44. RonnyAFCA!!

  @lezer wat brengt jou op het idee dat suljemani niet komt hij heeft het wel weer gezien daar bij jullie in het noorde. maar snijder achtige bedragen kun je niet vragen voor het type suljemani. 12 miljoen is meer als zat. heb altijd veel respect gehad voor heerenveen en nog steeds altijd gezellig in abe lenstra. AFCA!!!! CBS!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 45. Jantje G

  Waarom zouden toch zoveel mensen (behalve in 020)in Nederland een hekel hebben aan Ajakkes? Snap er niks van?

    /   Beantwoorden  / 
 46. schslootsman

  tja echt onbegrijpelijk.
  maar het is echt heel simpel,als ze het bedrag willen betalen wat heerenveen vraagt dan is er geen probleem en dan komt de transfer er wel, zo niet dan blijft ie lekker of gaat ie naar een andere club die wel dom genoeg is dat bedrag te betalen,heerenveen mag vragen wat het wil want hij hoeft niet weg.
  Eigenlijk zouden ze een regel moeten maken dat je er eerst met de club uit moet komen en dat je dan pas met de speler mag gaan praten.Zo worden al die spelers natuurlijk gek gemaakt en dat levert de ene na de andere arbitrage zaak op

    /   Beantwoorden  / 
 47. Baggie

  Het is al rond en officeel:
  http://www.ajax.nl/web/show/id=154417/contentid=66811
  Ajax en SC Heerenveen akkoord over Miralem Sulejmani

  Amsterdam, 04 jul 2008
  Ajax en SC Heerenveen hebben overeenstemming bereikt over de overgang van de Servische voetballer Miralem Sulejmani. Met de transfer van de 19-jarige aanvaller is een bruto bedrag van 16,25 miljoen euro gemoeid.

  Sulejmani werd op 5 december 1988 geboren in Servië. Voordat de aanvaller naar SC Heerenveen kwam speelde hij voor Partizan Belgrado. Afgelopen seizoen stond de Serviër 34 wedstrijden voor de Friese club op het veld en hij maakte daarin 15 doelpunten.

  Op 6 februari 2008 debuteerde Sulejmani in het nationale elftal van Servië in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Macedonië (1-1).
  In het seizoen 2007-2008 ontving Sulejmani uit handen van een vakjury de Johan Cruijff prijs voor Talent van het Jaar in de Eredivisie.

    /   Beantwoorden  / 
 48. RonnyAFCA!!

  hahahaha Sulejmani is een jood olee olee welcom to amsterdam!! en voor al diekneuzen die de grootste bek hadden dat ie niet zie berichtje boven me hahahaha AFCA!!! CBS!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 49. Dennis

  16.25 miljoen is toch echt een goed bedrag. A’dam binnen 5 jaar failliet hahahaha. Wie betaald er nou 16.25 miljoen voor een speler die net komt kijken. Wederom een provincieclud die AJAX naait. Dacht dat de j**** goede handelaren waren

    /   Beantwoorden  / 
 50. Henk

  ik las dit op http://www.vi.nl:

  Ajax heeft Miralem Sulejmani binnen. De laatste hobbel is genomen nu SC Heerenveen akkoord is gegaan met de transfersom van 16,25 miljoen euro die de Amsterdammers willen betalen.

  je leest het goed 16,25 MILJOEN! waar gaat het nog om mensen! het gaat tegenwoordig niet meet om voetbal maar om GELD!!!

  geld geld geld geld geld en niks anders! iedereen wordt steeds duurder en dus krijgen in de toekomst de kleinere clubs het erg zwaar om hun teams te kunnen versterken

  ik zeg het nogmaals het gaat niet meer om de fun, lol, plezier maar om GELD!

    /   Beantwoorden  / 
 51. tss

  @dennis,

  sukkeltje, nu bij je mama op schoot uithuilen zeker. 16,25 milj bruto…+/- 12 milj. goed bedrag. is talent man. goed voor hveen, goed voor ajax goed voor ned comp dat ie blijft!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 52. Niveau

  €16.250.000,- pfoe wat een geld. Jammer kunnen de seizoenkaart nu wel weer verkopen. Voor zulke spelers kom je naar het stadion. Tuurlijk snap ik dat hij graag wil en het is veel geld, maar H’veen houd je spelers nu eens een paar jaar vast wanneer ze op hun best zijn (en suli kan nog beter) dan heb je tenminste de kans om een jaar met de prijzen mee te doen.

    /   Beantwoorden  / 
 53. schslootsman

  16,25 miljoen is meer dan genoeg voor een gehypt spelertje

    /   Beantwoorden  / 
 54. Dennis

  @tss

  Huilen, sukkeltje hahaha. Lekker bedrag voor Heerenveen. Op naar het volgende talent. Welke spelers willen jullie nog meer? Nog belang bij Pranjic, Bradley of Dingsdag? Voor dit soort bedragen mag je van mij elke speler halen. Ok het is jammer dat je een talent verliest maar voor 16.25 milj kan je hem niet in H’veen houden. Heel erg slim gespeeld Ajax blij en wij blij.

    /   Beantwoorden  / 
 55. feanfanhannes

  Joden worden weer genaaid sukkels gaat ook zeker mislukken bij ajax.
  wel jammer dat ajax zelf niet kan scouten en het van de “Kleinere Clubs”moet hebben naja Kleinere clubs AJAX leef alleen nog op zijn historie maar de laatste paar jaar is het daar ook een dikke teringzooi.
  Jammer voor ons dat hij weg is maar als hij zo graag bij een TOPCLUB(wat het eigenlijk al 10 jaar niet meer is) wil spelen best ajuparaplu we zien hem volgens seizoen wel in heerenveen als JONG Heerenveen – Jong Ajax tegen elkaar voetballen want mislukken dat doen ze allemaal in A’dam.

    /   Beantwoorden  / 
 56. No.14

  Wij AJAX hebben tenminste dit geld, daarom zijn wij ook de grootste club van Nederland…
  Laat hereveen blij zijn met het zakcentje van 16 miljoen hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 57. hunter020

  ajax terug aan de top!!!!!! kakkerlakken en boeren weten dat ook…..

    /   Beantwoorden  / 
 58. Mart

  Hoogmoed komt voor de val. Remember AZ vorig seizoen. Met zulke arrogante kutsupportertjes verdien je ook niet beter dan elke keer net naast het kampioenschap grijpen.

    /   Beantwoorden  / 
 59. fc grunn

  ajax-blog

  Zorg dat die joden daar maar gaan scouten!
  150% Antie ajax

    /   Beantwoorden  / 
 60. Lezer

  No. 14, de afgelopen maanden iets gemist? Dropje..

  Wat een berichten trouwens, humor. Dik in de buidel voor een speler die ze 1,5 jaar geleden voor 3 ton hadden kunnen hebben. En dan ons uitlachen, typisch.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.