Wordt het FC Groningen of toch sc Heerenveen?

Dat is de huiskamervraag voor Andrea Granqvist. De verdediger, 23 jaar oud, heeft immers de keuze tegenwoordig. Want zowel Grunn als Heerenveen wil de Zweed vastleggen. Granqvist, die actief is voor Wigan Athletic en verhuurd werd aan Helsingborgs (geboorteplaats) sprak al lovende woorden over de groen-witte brigade, die ook al wat andere Zweden in dienst hebben. RTV Noord meldde zondag al dat de transfer bijna rond is. Maar sc Heerenveen heeft een prima naam in Scandinavië, dus wellicht dat de club Granqvist nog voor de neus van de Groningers weg kan kapen? Berichten in de Zweedse media suggereren van wel. En na het vertrek van Zuiverloon mag er nog wel wat bij achterin.

Lees ook:AZ lijkt wanhoop nabij in transfersoap rond Afonso Alves
Lees ook:Mogelijk protestacties tijdens SC Heerenveen – NAC Breda
Lees ook:Krul: ‘ik ben er bijna uit met Heerenveen’
Lees ook:UPDATE: Ook Scheringa ontkent transfer Alves
Lees ook:Heerenveen: ‘Transfer Alves naar AZ is NIET rond!’

25 reacties op “Wordt het FC Groningen of toch sc Heerenveen?

 1. Joost magt weetn

  Tuurlijk verkies deze jongen ScH boven ScG. Jij neemt toch ook Silvie als Erika Terpstra de andere keuze is! Daarover zal geen misverstand zijn. Maar volgens mij is de interesse van Grunn veel concreter. In dat geval lijkt het me niet meer dan logisch dat hij voor onze Oosterburen zal kiezen….en terecht.

    /   Beantwoorden  / 
 2. alwaysSCH

  Ik geloof er niets van. We hebben ook helemaal geen centrale verdediger nodig. Dus het lijkt me allemaal grote onzin dat hij naar ons komt. Laat maar mooi naar Groningen gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Bert

  Is hier een bron voor of is het gewoon weer een geval dat Heerenveen en Groningen aan alle Zweedse spelers gelinkt worden? Het lijkt mij gezien de berichtgeving dat hij inderdaad naar onze groen-witte buren gaat

    /   Beantwoorden  / 
 4. Tammo

  @Joost

  Dus Heerenveen = Silvie Meis

  &

  Groningen = Erica Terpstra?

  Hahahaha..zelfs ik als Grunninger moet hier om lachen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Karel

  Heten alle Groningers Tammo?

    /   Beantwoorden  / 
 6. stengel

  gezellig hoor die erica

    /   Beantwoorden  / 
 7. FCG

  vanavond word de transfer naar de FC afgerond

    /   Beantwoorden  / 
 8. TaikkePjotter

  Heus wil hij ook naar die kk frieze toe. Ik snap niet dat een speler het risico neemt om daaro dood gevonden te worden.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Kas

  @TaikkePjotter.

  Slimme zinvolle opmerking. Getuige van een goed stel hersens…hihihi

    /   Beantwoorden  / 
 10. FCG

  ze spelen wel Europees en het is een top 5 club

  maar ik hoop dat hij naar de Trots van het Noorden komt

    /   Beantwoorden  / 
 11. Don

  Whoehahaha…Groningen zo traag en afzichtelijk als Erica en Heerenveen zo mooi, vloeiend en sensationeel als Silvie. Leuke Friese humor. Maar ff ontopic…ik denk niet dat Heerenveen deze jongen serieus wil hebben. Prima match voor ons aller vrienden van het mooie cluppie Grunn.

    /   Beantwoorden  / 
 12. BrianGrunn

  Domme friezen
  Granqvist komt mooi naar ons

  FORZA FC GRONINGEN

    /   Beantwoorden  / 
 13. Sander

  Misschien voor Fc-Groningen leuker als deze speler bij hun gaat spelen. Wij hebben altijd al de beste spelers en winnen bijna altijd van hun. Dus het is hun wel gegunt. Overigens is deze speler wellicht niet echt van het nivo Heerenveen en is het voor hem ook beters als hij daar gaat spelen. Succes Groningen komend seizoen. Wellicht kunnen jullie dit jaar weer een beetje meedoen. Met wat geluk is een plek ronde de 7e of misschien zelfs 6e mogelijk

    /   Beantwoorden  / 
 14. Freddie Arnhem

  Beter voor hem om bij Groningen te gaan spelen. Daar is hij absoluut verzekerd van een basisplek. Bij Heerenveen zal hij maar reservespeler worden.

  Forza Vitesse

    /   Beantwoorden  / 
 15. Beda

  Alle oostblok landen lopen toch achter?

    /   Beantwoorden  / 
 16. Vreis

  @FCG:

  Wat gek dat jij als Groningensupporter dan hoopt dat i naar Heerenveen komt…???

  :-)

    /   Beantwoorden  / 
 17. Rintje

  Granqvist spoedig onze spelers’
  Klubbkälla in Groningen op Andreas Granqvist
  Volgens de Nederlandse mediebolaget RTV Noord de Zweedse landslagsbacken Andreas Granqvist klaar voor FC Groningen deze week. De lokale mediebolaget staat dat de onderhandelingen met Granqvist eigenaar van Wigan Athletic zijn nu op haar laatste fase. Fotbollsverige.ses bron met goede transparantie in Groningen wil niet bevestigen of ontkennen.
  De tijd zal snel zien hoe het is, heeft aangegeven de geheime bron van vanmiddag.
  Andreas Granqvist is uitgeleend aan Helsingborg in het voorjaar en werd ook opgenomen in Zweden het Europees Kampioenschap rot, maar krijgt niet elke keer te spelen. FC Groningen interesse in Granqvist is al een lange tijd en de club wilde de verdediger was voordat hij naar Wigan voor het seizoen 2007/2008. Wigan portemonnee, maar werden dikker en Groningen ging inzet.

  Wanneer Granqvist omdat bleek te zijn moeilijk te vinden regelmatig plaats in Wigan contact Groningen Premier League club opnieuw te proberen te werven, de 23-jarigen. Voor Granqvist zelf hägrade echter een stille wens voor een plaats in Zweden het Europees Kampioenschap peloton de zomer van 2008 en daarom was het veilig is om terug te gaan naar Helsingborg en koppen.

  Geen deal met Nantes Nu is alles in de richting van de FC Groningen, met de Zweden Marcus Berg en Fredrik Stenman in het peloton, succes patchwork samen een verzoek van skåningen. Derde keer gillt getuigen dat Groningen echt willen Granqvist en de Nederlandse mediebolaget RTV Noord bepaalt nu dat de onderhandelingen worden afgesloten deze week.

  De Franse club FC Nantes sprak bigwig half juni dat het snel duidelijk maken Granqvist.
  We zijn het eens met de speler en is een stap voor onze concurrenten, “zei de club sportdirektör Christian Lariepe dan.
  Maar er is iets niet helemaal, en toen Nantes voor een paar dagen geleden maakte duidelijk met de Deense heuvel Michael Gravgaard van FC Kopenhagen, zijn nu op zoek Groningen te vinden is Granqvist voor minder dan £ 1 miljoen.
  Volgens lokale media hier in Groningen, we zijn dicht bij een oplossing voor Granqvist, is zijn korte commentaar.
  Na een moment stilte in acht te nemen voegt d
  De tijd zal snel zien hoe het zal worden.

  Granqvist zal duidelijk zijn deze week kan hij toetreden tot vroeg in Groningen sommarträningen, die gisteren is begonnen. Op de grond was er een team van twee Zweden, waar Fredrik Stenman was de enige speler met een överdragströja met lange armen.

    /   Beantwoorden  / 
 18. stepperstepper

  De Zweedse media melden ook dat Abe Lenstra vroeger net de opa van Peter H een sm relatie onderhield,volgens opa H hield Abe van een goed pak rammel en liet hij graag allerlei voorwerpen in zich steken.Opa H stopte deze relatie nadat hij Abe betrapt had toen hij zich liet nemen door een pony.(in Zweden strafbaar) http://www.dn.se/DNet/jsp/abehanshee.jsp?d=147&a=802742&rss=554

    /   Beantwoorden  / 
 19. Arjan

  Granqvist dus naar de Trots van het Noorden. Maar geen paniek jongens! FC Groningen is niet geinteresseerd in Lurling.

    /   Beantwoorden  / 
 20. maatje

  Ergens is het wel logisch dat Andreas Grandqvist naar de FCG is gegaan. Die jongen is de grote stad gewend en hij zag zich natuurlijk niet wonen in zo’n gehucht als Hoerenveen waar je dood nog niet gevonden wilt worden.

    /   Beantwoorden  / 
 21. grunn

  natuurlijk kiest Granqvist ook voor silvie en niet voor Terpstra de keus is niet moeilijk daarom speelt hij nu ook voor FC GRONINGEN maar die keus is ook nie zo moeilijk

    /   Beantwoorden  / 
 22. PindaKlaas

  Hey FC Groningen-fans,

  succes in de UEFA Cup dit jaar…!

  Eh, oh nee, shit. Daar zijn jullie niet voor geplaatst… dat is ook zo… Ooooh, vandaar al die domme reacties hier! Natuurlijk, pure frustratie.

  Nee, kom op. Niet huilen nu.

    /   Beantwoorden  / 
 23. scH

  Waarom zouden we hem willen… ?
  Een bankzitter van een degradatiekandidaat uit Engeland.. Heerenveen heeft met Dingsdag en Bak 2 betere verdedigers in het centrum

  De Trots van het noorden gaat wederom de UEFA Cup in, met onze kampioenenmaker

    /   Beantwoorden  / 
 24. mark

  @ scH werd je zeker net wakker uit je droom!?

  Waar is die ALVES nou??

    /   Beantwoorden  / 
 25. maatje

  @sch,
  Ik zou ook zo reageren, hoor, als mijn club zo achter het net heeft gevist. Maar ja, niet huilen er komen wel weer betere tijden.
  Trouwens 020 is aardig bezig bij jullie, alweer een speler weg, zo blijft er weinig over van jullie clubje.Volgend seizoen Jupiler.L.?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.