‘Heerenveen wil Rosales overnemen’

Belgische media melden het, maar wat er van waar is? In elk geval wordt er bij onze Zuiderburen geopperd dat Heerenveen mogelijk Roberto Rosales (Venezuela, 19 jaar) van AA Gent wil overnemen. Een op zich logisch bericht: immers, na het vertrek van Gianni Zuiverloon is een nieuwe rechtsback welkom. De komst van Daryl Janmaat (ADO Den Haag) lijkt in een impasse te verkeren en dus zou het logisch zijn dat de aandacht wordt verlegd. En dat het dan om een rechtsback van Trond Sollieds oude club gaat, zou in dat licht bekeken nog niet eens zo raar zijn. Afwachten maar.

Lees ook:Komst Janmaat nog steeds niet uitgesloten
Lees ook:Overgang Janmaat naar Heerenveen in stroomversnelling
Lees ook:Soap rond Janmaat ten einde: Heerenveen haalt rechtsback
Lees ook:Heerenveen wil politicus, eh…schaatser, eh… ADO Den Haag-talent
Lees ook:Henk Herder assistent van Foppe de Haan bij Olympisch elftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.