Veel concurrentie voor Heerenveen in slag om Elyounoussi

Tarik ElyounoussiHet Friesch Dagblad weet ons allen te melden dat Heerenveen zich wil versterken met een Noors talent van Frederikstad. Het gaat om de 20-jarige Tarik Elyounoussi, een Marokkaan met Noors paspoort die niet alleen de afgelopen twee jaar tot Noors talent van het jaar werd verkozen, maar die ook al debuteerde voor het nationale elftal van de Noren. In de Engelse media werd eerder al gerept dat onder meer West Ham United hem wil hebben. En ook Le Mans heeft er wel oren naar. Veel concurrentie dus voor Heerenveen. Hieronder het volledige bericht van de website van het FD.Sportclub Heerenveen heeft zijn zinnen gezet op Tarik Elyounoussi van de Noorse club Fredrikstad. De 20-jarige Elyounoussi, die op jonge leeftijd van Marokko naar Noorwegen verhuisde en in het bezit is van een Noors paspoort, werd in 2006 en 2007 in Noorwegen tot talent van het jaar gekozen. Op 28 mei maakte hij zijn debuut in het Noorse A-elftal. In het duel met Uruguay scoorde de aanvaller meteen zijn eerste treffer.

Voor Fredrikstad, dat op de tweede plaats staat in de hoogste Noorse competitie, scoorde Elyounoussi dit seizoen tot dusver zes competitiedoelpunten. Fredrikstad accepteerde gisteren een bod van vier miljoen euro van het Franse Le Mans, maar Elyounoussi heeft de club te kennen gegeven niet naar Frankrijk te willen verkassen. De razendsnelle Elyounoussi kan zowel in de spits als op de vleugels opereren.

Lees ook:‘Heerenveen onderhandelt met Elyounoussi deze week’
Lees ook:Heerenveen-aanwinst Elyounoussi: ‘Nederlandse spel past bij mij’
Lees ook:Bij Heerenveen gaat het even over wie er komt, niet over wie er vertrekt
Lees ook:Tegenvaller voor SC Heerenveen en André Hanssen
Lees ook:Over een Noor die bij Heerenveen uit de winterslaap werd gehaald

2 reacties op “Veel concurrentie voor Heerenveen in slag om Elyounoussi

  1. Feanfan

    Halen zou ik zeggen! Beter dan die aankoop van lurling, al moet er wel meer ervaring in de ploeg komen..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marvaris

    Lurling hou op man… Laat em lekker bij NAC. Nee deze kerel klinkt veel aantrekkelijker.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.