Heerenveen-aanwinst Elyounoussi: ‘Nederlandse spel past bij mij’

Eerder deze week werd het al door zijn club Frederikstad gemeld: de Noorse international Tarek Elyounoussi (20) zou met Heerenveen onderhandelen over een contract. En vandaag werd het bevestigd, zoals we hebben kunnen zien. Voor ruim drie miljoen euro neemt de club de aanvaller over van de Noren. Maar wat vindt hij er zelf van? ,,Heerenveen behoort tot de betere clubs in Nederland en speelt jaarlijks Europees voetbal. Het Nederlandse spel past bij mij. Ik houd van aanvallend en technisch verzorgd voetbal. Bovendien heb ik familie en vrienden in Nederland wonen." Ook de aanwezigheid van trainer Trond Sollied speelde een belangrijke rol, zo gaf de Noor aan. Hij is voor vijf jaar vastgelegd.

Lees ook:Michael Bradley niet naar Ajax, maar naar de… Bundesliga?
Lees ook:Gertjan Verbeek kan ‘gewoon’ beschikken over Danijel Pranjic
Lees ook:Trond Sollied nieuwe trainer van Heerenveen, ja of nee
Lees ook:Heerenveen richting Europa, NAC blijft op koers voor… Intertoto!
Lees ook:‘Zevenklapper Alves slecht voor Nederlandse voetbal’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.