Komst Janmaat nog steeds niet uitgesloten

Volgens de laatste geluiden uit Den Haag is het nog steeds niet uitgesloten dat rechtsback Daryl Janmaat naar sc Heerenveen vertrekt. De club onderhandelde al enige tijd met ADO Den Haag over een transfer, maar zonder succes. Nu echter lijkt er toch nog sprake van vooruitgang, want trainer André Wetzel heeft laten weten dat een overgang nog niet definitief van de baan is. De constructie dat Janmaat een langdurig contract krijgt bij Heerenveen en dan komend seizoen wordt terug verhuurd aan de Hofstedelingen, lijkt ons persoonlijk echter weinig nuttig. Heerenveen zoekt immers nu een rechtsback en (bij voorkeur) niet eentje die pas vanaf 2009-2010 mee kan spelen.

Lees ook:Soap rond Janmaat ten einde: Heerenveen haalt rechtsback
Lees ook:‘Heerenveen wil Rosales overnemen’
Lees ook:Overgang Janmaat naar Heerenveen in stroomversnelling
Lees ook:Heerenveen wil politicus, eh…schaatser, eh… ADO Den Haag-talent
Lees ook:Bradley versus Elm; hoe loopt dat af de komende tijd?

5 reacties op “Komst Janmaat nog steeds niet uitgesloten

 1. wadje

  Wil die Janmaat Wel? Hij lijkt me zelf ook niet zo enthousiast. Graag of anders maar lekker daar blijven.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Niveau

  Gewoon laten gaan die sjaak, wordt ook veel te veel opgehemeld. Ook hier “Heerenveen kennende”, hebben ze al een ander achter de hand. Wie weet Daniel Alves haha

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dennis

  Janmaat is binnen

    /   Beantwoorden  / 
 4. PAUL

  HEERENVEEN WIL JAN MAAT HEBBEN,IS DAT DIE MAN UIT DE POLITIEK,,,IK HEB NIET ZOVEEL VERSTAND VAN VOETBAL.

    /   Beantwoorden  / 
 5. gold price

  Eigenlijk zouden alle clubs bovenin wel een goede en goedkope rechtsback kunnen gebruiken. Ajax met het vertrek van Van der Wiel, AZ met de blessure van Marcellis en Feyenoord ook wel. Als ik Janmaat was zou ik het wel weten, contract lekker laten aflopen en afwachten uit wie hij allemaal kan kiezen. ” id=”bw19″>Met de aflopende contracten van zowel Manolev als Janmaat lijkt één plus één twee, maar vervolgens lees je weer op Twitter dat volgens Thijs Slegers niet iedereen bij PSV even enthousiast is. Ik hoop in ieder geval dat hij goed genoeg is, en transfervrij oppikken is natuurlijk geen gigantisch risico. Eigenlijk zouden alle clubs bovenin wel een goede en goedkope rechtsback kunnen gebruiken. Ajax met het vertrek van Van der Wiel, AZ met de blessure van Marcellis en Feyenoord ook wel. Als ik Janmaat was zou ik het wel weten, contract lekker laten aflopen en afwachten uit wie hij allemaal kan kiezen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.