Basisopstelling SC Heerenveen – PSV

De opstelling van SC Heerenveen tegen PSVTja! De basiself van SC Heerenveen tegen PSV wil Gertjan Verbeek nog niet bekendmaken officieel. Toch denken wij de juiste opstelling alvast te weten, in navolging van andere sites en media. Ook wij denken namelijk dát de trainer van Heerenveen dingen gaat wijzigen en wát die dan zijn.

Zeker is dat rechtsback Gianni Zuiverloon door een schorsing zaterdagavond in het Abe Lenstra-stadion niet van de partij is tegen de Eindhovenaren. Maar wie neemt zijn plek in, is de vraag. Volgens zowel Omrop Fryslan als Frisian Pride zal Calvin Jong-A-Pin als linksback zijn rentree maken nadat hij sinds de zomer gebukt ging onder blessureleed.

Daardoor zou Michel Breuer van links naar rechts verhuizen om de opengevallen plaats van Zuiverloon in te nemen. Jakob Poulsen wordt op het middenveld vervangen door de weer compleet herstelde Roy Beerens, die woensdag in het verloren bekerduel tegen Ajax na rust inviel.

Jong-a-PinWij houden een slag om de arm: in plaats van Jong-A-Pin, kan het ook zijn dat Verbeek Poulsen als rechtsback posteert. En Brian Vandenbussche, die deze week nog het mikpunt van forse kritiek was van Verbeek, zal naar het zich laat aanzien 'gewoon' zijn plaats behouden. Dus denken ook wij dat dit de opstelling wordt:

Opstelling: Vandenbussche; Breuer, Bak Nielsen, Dingsdag en Jong-A-Pin; Beerens, Roorda, Bradley en Pranjic; Sibon en Alves.

Zie ook:
Beerens: pechvogel van de dag
Jong-A-Pin is nu even Jong-met-Pijn
Vandenbussche onder vuur genomen door trainer

 

Lees ook:Twee wijzigingen in basiself SC Heerenveen
Lees ook:Verbeek zet Beerens op de bank voor duel met FC Twente
Lees ook:Verbeek past wijzigingen toe in achterhoede Heerenveen
Lees ook:Gertjan Verbeek heeft flink gepuzzeld over basiself SC Heerenveen
Lees ook:Verbeek zet Svec op de bank bij Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.