Weinig verrassende basiself bij SC Heerenveen

Zoals verwacht: Radek Matusiak in de basis zaterdagavond tegen De Graafschap. De Pool, die woensdag nog scoorde in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië (filmpje), vormt samen met Gerald Sibon het aanvalsduo van SC Heerenveen. Verder zal ook Danijel Pranjic 'gewoon' spelen na zijn hamstringblessure en zijn goede invalbeurt namens Kroatië tegen Engeland woensdag (filmpje). Ook Thomas Prager speelt, omdat middenvelder Geert-Arend Roorda nog niet hersteld is van zijn knieblessure. De opstelling is dan ook niet verrassend. Overigens kreeg het duo Sibon-Matusiak een tijd geleden maar weinig bijval. Kijk hier maar. Hieronder de weinig verrassende basiself.

Jan de Jonge, de trainer van De Graafschap kent Heerenveen goed. Hij was er assistent van Foppe de Haan en Gertjan Verbeek. Bij de Doetinchemmers spelen verder de huurlingen Niklas Tarvajärvi en Will Johnson en ex-Heerenvener Lasse Schöne. Volgens Verbeek kan De Graafschap ,,uitgroeien tot een middenmotor".

Overigens was het de bedoeling dat Afonso Alves vandaag weer zou terugkeren in Nederland. Of dat ook gebeurt of gebeurd is, is ons nog niet duidelijk. We houden het in de peiling uiteraard!

De opstelling dan maar? Lees en huiver (not!): Vandenbussche; Zuiverloon, Dingsdag, Bak Nielsen en Breuer; Beerens, Prager, Bradley en Pranjic; Sibon en Matusiak.

ZIE OOK:
FILMPJES: Pranjic valt op tegen Engeland en Matusiak scoort
Weinig vertrouwen in Sibon en Matusiak als spitsenduo
Een geluk bij een ongeluk voor SC Heerenveen

Lees ook:Zie hier, de basiself tegen Heracles (zonder Vandenbussche)
Lees ook:Kritische Gertjan Verbeek en slaande Afonso Alves in top-10
Lees ook:Ook het Nederlands elftal krijgt te maken met Danijel Pranjic
Lees ook:Voorbeschouwing en opstelling SC Heerenveen tegen NAC Breda
Lees ook:Voorbeschouwing: Ongewijzigd Heerenveen tegen De Graafschap

6 reacties op “Weinig verrassende basiself bij SC Heerenveen

 1. Marvaris

  Telken male weer verbaas me er over hoe jullie je blog kunnen vullen. Ditmaal een bericht over hoe onverassend de basiself zijn. Laat ik jullie erop wijzen dat de keuzes van de coach misschien voor de hand liggen maar dat het toch alleszins opmerkelijk is dat er drie wijzigingen zijn ten opzichte van de afgelopen wedstrijd. Daarnaast is een poll zoals deze natuurlijk compleet irrelevant.
  De onderliggende vraag is hier natuurlijk wie er wel en niet een seizoenskaart hebben. Verder stoor ik mij aan de onnodig vetgedrukte woorden/namen en de creatie van quasi nieuws.
  Dunkt mij nog te zeggen dat het bezoeken van deze site dus overbodig is geworden, allicht nog eenmaal om te zien of de blogger het aandurft een reactie te plaatsen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Redactie SC Heerenveen Blog

  ……@ Marvaris…….

  Bedankt voor deze duidelijke kritiek. Sommige punten kunnen we ons in vinden, andere niet.

  Dat je een poll wel of niet relevant vindt, ja dat kan. De één vindt de ene poll leuk en de ander weer een ander. Kwestie van smaak. Net als de vetgedrukte woorden. Wellicht dat we dat gaan veranderen. Vergeet niet dat we pas sinds twee maanden bezig zijn en er uiteraard nog altijd ruimte voor verbetering is. Overigens, de tip van roelfjuhh over AbeLenstra.com is een goede: mooie site. Net als Frisian Pride, ForzaHeerenveen en vele andere.

  Je opmerking over quasi nieuws delen we niet. Wij proberen zo veel mogelijk te melden over Heerenveen. En we proberen dat ook op te leuken met filmpjes, foto’s, soundbytes etcetera. Dingen over het bericht of die er mee in verband staan. Informeren, prikkelen en amuseren.

  Maar een basiself van Heerenveen melden, dat is geen quasi nieuws. Als je zoals wij blogt over je voetbalclub lijkt een basiself vermelden ons geen quasi nieuws. Dat wij het verrassend vinden, dat is onze mening. En zo hebben andere bezoekers ook weer zo hun mening. Dat leidt weer tot interactie en dat is leuk.

  Daarom ook durven wij (zoals jij het zegt) natuurlijk te reageren op jouw posting. Wij hebben de wijsheid ook niet in pacht en ieder heeft zijn mening. Dat is alleen maar goed en mooi. Want met z’n allen lullen over je cluppie of voetbal in het algemeen, is het mooiste wat er is.

  Dank je voor je reactie,

  greetz, de SC Heerenveen Blog-redactie

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dirk

  Ik vind het een goede blog! Ik lees je berichten altijd met veel belangstelling.
  Ga dus vooral gewoon zo door!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Richard

  hier hetzelfde! Ga zo door, erg leuk!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Boske (SC Heerenveen Blog)

  Dank u. Gelukkig zijn er ook tevreden lezers, al blijkt dat ook wel uit de bezoekersaantallen.

  We blijven ons best doen, natuurlijk! :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.