Jakob Poulsen weer fit en inzetbaar tegen NEC

Jakob Poulsen kan na een hamstringblessure weer spelen voor SC Heerenveen tegen NECJakob Poulsen is weer fit en kan zondag meedoen tegen NEC. De middenvelder van SC Heerenveen viel twee weken geleden tegen PSV uit met een hamstringblessure, maar is inmiddels weer klachtenvrij. Of trainer Gertjan Verbeek ook een beroep op hem doet is de vraag, aangezien Poulsens vervanger Roy Beerens in een prima vorm verkeert. Henrico Drost, die knieklachten had na het gelijkspel (2-2) tegen Heracles Almelo, is ook tijdig hersteld voor het duel tegen de ploeg van  tweelingbroer en Heerenveen-huurling Jeroen Drost.

Lees ook:Beerens scoort bij Jong Oranje, keuzes De Haan pakken goed uit
Lees ook:Spelers Heerenveen schuldbewust na gelijkspel tegen Heracles
Lees ook:Gertjan Verbeek heeft flink gepuzzeld over basiself SC Heerenveen
Lees ook:Voorbeschouwing: Heerenveen favoriet tegen Ajax
Lees ook:Nog drie spelers over van Heerenveen bij Olympisch elftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.