Heerenveen-spelers Bradley en Sulejmani revelaties van het seizoen

0-3  

Het gebeurt heel sporadisch dat je een dagje geen tijd hebt voor een blog. Maar dat betekent niet dat we vergeten hoe Michael Bradley dit weekeinde liet zien hoe en waarom hij de best scorende middenvelder van de eredivisie is. Tegen De Graafschap legde hij nummer tien en elf in het mandje. De Amerikaan had een belangrijk aandeel in de 0-3 winst in Doetinchem, met de eerste en de laatste goal. En Mickey Sulejmani maakte tussendoor de 0-2, zijn negende treffer. Je mag toch ondertussen best spreken van de absolute revelaties van het seizoen! Of zien we nu spelers van andere clubs over het hoofd? Hieronder filmpje met samenvatting.

 

Lees ook:SC Heerenveen bewijst dat NAC veel te hoog staat
Lees ook:Scoren zonder Alves, Heerenveen bewijst wéér dat ze dat kan
Lees ook:Miralem Sulejmani, gaat-ie wel of gaat-ie niet?
Lees ook:Doelpunten- en kaartenfestijn in duel beloftes NAC en Heerenveen
Lees ook:FILMPJES: Pranjic valt op tegen Engeland en de goal van Matusiak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.