‘Alves-Sibon is beste spitsenduo’

fans willen Alves in winterstop verkopen, maar niet aan AZSinds het UEFA Cup-duel tegen Helsingborgs IF stond er op de SC Heerenveen Blog een poll over welk spitsenduo jij zou kiezen voor Heerenveen. Alves-Sibon was tot de wedstrijd van zondag tegen Heracles Almelo als spitsenkoppel licht favoriet bij de meesten. De poll sloot maandagnacht: de einduitslag werd uiteindelijk verrassend.

Dat wil zeggen: verrassend overweldigend. Want Alves-Sibon kreeg er na zondag nog vele stemmen bij. Niet zo gek na de winst op Heracles, waarin Alves zeven keer scoorde en Sibon twee keer.

Gerald Sibon en Afonso Alves, spitsen bij SC HeerenveenLiefst 50.9% van de 452 stemmers koos voor dit duo. Een 3-spitsensysteem werd op grote afstand tweede (15.7%), voor Alves-Sulejmani (11.9%). Daarna kwamen Alves-Matusiak (8.2%), Sibon-Sulejmani (4.9%), Matusiak-Sibon (4.4%) en Matusiak-Sulejmani (4.0%).

Sinds dinsdag 9 oktober staat er weer een nieuwe poll op de SC Heerenveen Blog. Omdat het tijd is voor interlands, gaat-ie dit keer over Oranje.

Lees ook:Alves in de armen gesloten na 9-0 zege
Lees ook:Spelers Heerenveen schuldbewust na gelijkspel tegen Heracles
Lees ook:Eindelijk de nul, ook al is het tegen Argon
Lees ook:Heerenveen-debuut Paulo Henrique gaat de boeken in
Lees ook:Scoren zonder Alves, Heerenveen bewijst wéér dat ze dat kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.