Alves in Manchester op lijstje met Adriano, Owen, Anelka en Crouch

Manchester City was na Liverpool de meest recente aanbidder van Afonso Alves. Maar een transfer wordt steeds onwaarschijnlijker. Want volgens The Guardian heeft de club een lijst met daarop naast Alves onder anderen Adriano, Owen, Anelka en Crouch. Kijk hieronder maar.

Wie de lijst bekijkt (voor wat er van klopt) komt tot de conclusie dat Alves één van achttien (!) spelers op de lijst is. Onder hen maar liefst zeven andere aanvallers en niet de minsten, die óók nog eens veelal goedkoper zijn. Terwijl Manchester City ook al acht aanvallers onder contract heeft… De ene naam zal niet kloppen, de andere wel. Maar als er ook maar iets van dit lijstje van The Guardian klopt, gaat Manchester City echt wel een andere, goedkopere spits halen:

Adriano (Internazionale, ?), Nicolas Anelka (Bolton, £10m), Darren Bent (Tottenham, £16.5m), Dimitar Berbatov (Tottenham, £20m), Djibril Cissé (Marseille, ?), Peter Crouch (Liverpool, ?), Eidur Gudjohnsen (Barcelona, £8m), Michael Owen (Newcastle United, £10m). Voor de goede orde: Alves staat in het lijstje met de vraagprijs van £14m (20,1 miljoen euro). 

Hier het volledige lijstje spelers die volgens de krant door Manchester City worden gezien als mogelijk versterking in de winterstop.

ZIE OOK:
'Belangstelling Spurs voor Alves wordt overdreven' 
Liverpool gaat in januari bod doen op Afonso Alves
De Telegraaf meldt vertrek Alves, maar klopt dat wel?

Lees ook:‘Afspraak rond transfer van Afonso Alves’ (met video)
Lees ook:Liverpool gaat in januari bod doen op Alves
Lees ook:‘Manchester City haakt af’, is dat zo?
Lees ook:De Telegraaf meldt vertrek Alves, maar klopt dat wel??
Lees ook:‘Heerenveen moet vasthouden aan 20 miljoen voor Alves’

Eén reactie op “Alves in Manchester op lijstje met Adriano, Owen, Anelka en Crouch

  1. Tiemen

    Ik heb gehoord dat Adriano maar voor 5 miljoen te koop stond en dat Fenerbache hem zou willen kopen. Zou me niets verbazen met al die brazilianen daar. Verder denk ik dat Bebatov niet naar Manchester City zal gaan, maar eerder naar een echt grote club.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.