SC Heerenveen geeft vanmiddag persconferentie

Speculatie, speculatie. De brichten vlogen een ieder ook gisteren weer om de oren. Eventjes hebben wij een pas op de plaats gemaakt, de storm afwachten zeg maar. Maar nu kan er iets concreets gemeld worden: namelijk dat Heerenveen vanmiddag een persconferentie heeft belegd. En wat gaat de club daar mededelen?

Misschien één van de zaken die de afgelopen dagen speelden. Misschien ook wel iets anders. Misschien ook wel alles. Welke zaken spelen er? Een round-upje.

AZ en Heerenveen zijn het volgens De Telegraaf niet eens geworden over een transfer, omdat Afonso Alves recht heeft op 5 procent van de transfersom. Bij 18 miljoen is dat 900.000. Heerenveen zou hebben gezegd: AZ moet betalen. Scheringa en co weigeren dat.

In Voetbal Insite bleek dat de Alkmaarders hun ultimatum dat er uiterlijk vandaag een nieuwe spits moest zijn, niet gestand zullen doen. Eerder op de dag was er ineens het bericht dat Manchester City weer in beeld was, met een bod van (oh toeval) 18,9 miljoen. Maar het lijkt er sterk op dat het meer gerucht dan waarheid is. 

Dat zaakwaarnemer Roberto Tiburcio tegen Sportweek zegt dat de ,,onderhandelingen vergevorderd zijn", lijkt meer op een spelletje waarbij hij andere geinteresseerden (AZ) onder druk wil zetten om alsnog de negen ton van Alves te betalen. Het lijkt er niet op dat de spits zelf daar vanaf zal zien. Bovendien blijft het probleem van de werkvergunning een feit.

Inmiddels heeft de club al gezegd dat Alves langer in Brazilie blijft. Het zou een 'verplicht op vakantie'-besluit zijn. Heerenveen-directeur Yme Kuiper reageerde tegenover Sportweek dat er uitleg zou worden gegeven als alles achter de rug was. En dat is dus blijkbaar vanmiddag. Over een paar uur dus écht nieuws, vanuit de club zelf. Afwachten dus.

Lees ook:‘AZ wil 2 miljoen euro van Afonso Alves’
Lees ook:Afonso Alves: ‘Hey buur! Ik ga naar Engeland, hoor!’
Lees ook:Alves deelt in Sportweek sneer uit aan AZ-voorzitter Scheringa
Lees ook:Afonso Alves laat zich uit over transferperikelen, maar niet over AZ
Lees ook:‘Alves was vrijdag in Engeland om te tekenen bij Boro’

5 reacties op “SC Heerenveen geeft vanmiddag persconferentie

  1. Drika746

    We zullen zien wat het wordt, het kan ook betrekking hebben op de plannen die de club heeft voor de toekomst waar later over zou worden uitgeweid.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Drika746

    Het is natuurlijk gewoon de presentatie van Grindheim ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Luuk

    Uiteraard de presentatie van Grindheim.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Pierre Manjoha

    Het probleem dat tussen Heerenveen bestaan, stoot Afonse Alves en de lust van AZ om AFonse Alves te kopen, in zijn Agent Mr.Roberto Tiburcio, partner van het Sein Agent Top PINI ZAHAVI,, Kia Jorabichian*MSI*,ik val Ziller natuurlijke tendencia England geven. Middlesbrough misschien is de club om van Afonso dezelfde trajetoria van Tevez te doen. Als AZ en not heeft ondertekend heb not ernstige eigenaar v

      /   Beantwoorden  / 
  5. Esperanto

    Eh, wat is dit voor een taaltje??

    :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.