Basisopstelling voor Vitesse – SC Heerenveen

Nog een paar uurtjes en dan mag SC Heerenveen in dat Arnhemse stadion met de foeilelijke naam aantreden tegen Vitesse, die ploeg van Aadje Arrogant, oh nee Aadje Afkoopsom, oh nee Aad de Mos. En diens rechterhand Dick – ik zie achter elke boom een vijand – de Boer. Nee, dan Pieter Huistra; da's tenminste een normale gozer naar het schijnt. MAAR: dat terzijde. De basisopstelling, daar gaat het even om. En die is niet verrassend.

Heerenveen probeert tegen Vitesse voor de vijfde keer op rij een competitieduel te winnen. De website van Heerenveen verwoordt alvast de gang van zaken vanmiddag: ,,Een aanvallend Heerenveen is waarschijnlijk een kolfje naar de hand van Vitesse, dat het liefst het initiatief aan de tegenstander laat en vanuit de defensie opereert."

Nu zijn wij het daar wel mee eens. Het vertrouwen is groot in en bij Heerenveen, dus drie punten in Arhem, zo stellen we. Dat gaat gebeuren met Miralem Sulejmani als vervanger van Danijel Pranjic op links. Gianni Zuiverloon keert terug in de basis na zijn schorsing tegen PSV, ondanks dat hij laatst nog op zijn falie kreeg van trainer Gertjan Verbeek.

Opstelling: Vandenbussche; Zuiverloon, Dingsdag, Bak Nielsen en Breuer; Beerens, Bradley, Roorda en Sulejmani; Sibon en Alves.

Zie ook:
Verbeek heeft forse kritiek op Zuiverloon na bekerduel tegen Ajax

Lees ook:Basisopstelling SC Heerenveen – PSV
Lees ook:Vitesse willoos slachtoffer; Heerenveen best scorende ploeg
Lees ook:Heerenveen-trainer Verbeek uit forse kritiek
Lees ook:Jong Oranje: Beerens en Zuiverloon in basis, debuut De Jong (Ajax)
Lees ook:Echo biedt duidelijkheid over blessure Danijel Pranjic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.