Voorbeschouwing: winnen van Heracles, anders problemen!

Heracles AlmeloHet is al oktober en in eigen stadion heeft SC Heerenveen nog competitiewedstrijd gewonnen! Zondag dus maar, tegen Heracles Almelo. Bij verlies zijn de problemen megagroot. Maar de Tukkers – die vorige week AZ versloegen - zien kansen om het toch al 'gewonde' Heerenveen nog meer pijn te doen.

Ja, bij de voormalige club van trainer Gertjan Verbeek hebben ze er zin in. Op de website wordt vooruit gekeken naar de ontmoeting in het Abe Lenstra-stadion: ,,De 5-1 is hard aangekomen en biedt voor Heracles Almelo de nodige aanknopingspunten. De Friezen zullen voor de aanval gaan kiezen", valt er te lezen. Dat neigt naar loeren op de counter dus??

SC Heerenveen móet nu echt winnen, want de competitiestart is met één overwinning al belabberd genoeg. Als Heracles Almelo wint, gaat de ploeg nota bene die van ons voorbij!! En winnen, dat kunnen ze: in 2005 werd in de slotfase de zege gestolen in Heerenveen.

Afgelopen seizoen was er wél een overwinning in 'het Abe': 5-1. Een dergelijk overtuigende winst zou nu opnieuw zeer goed uitkomen. Maar het belangrijkste: drie punten!!! Hoe, dat maakt geen zak uit op dit moment.

De selectie van Heerenveen is zo goed als fit. Ook Heracles-trainer Ruud Brood kan over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Her en der wordt overigens gemeld dat doelman Brian Vandenbussche mogelijk niet speelt, maar de SC Heerenveen Blog heeft al op de radio gehoord dat hij zéker niet speelt. Lees hier de opstelling van SC Heerenveen die wij vermoedden voor het duel tegen Heracles Almelo…

Lees ook:Roorda (Heerenveen) mist door kunstgras duel tegen Heracles
Lees ook:Het grote SC Heerenveen Jaaroverzicht 2007, deel 10: oktober!
Lees ook:FILMPJE: doelpuntenfestijn van SC Heerenveen tegen Heracles
Lees ook:Spelers Heerenveen schuldbewust na gelijkspel tegen Heracles
Lees ook:Speelschema: Heerenveen al snel tegen Ajax en Feyenoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.