Verbeek: ‘Dit is vragen om problemen’

Gertjan Verbeek reageerde na afloop op het duel tussen SC Heerenveen en Helsingborgs IF in de UEFA CupBlij met de winst, maar niet de ogen sluiten voor wat mis ging. Dat was de tendens van de reacties in de nasleep van het UEFA Cup-duel tegen Helsingborgs IF. Zo erkent trainer Gertjan Verbeek dat het verdedigend bij vlagen niet al te best gesteld was bij zijn ploeg.

,,Dat is vragen om problemen", zei Verbeek over het weggeven van de eerste goal, waarna Helsinborgs meteen doorstoomde naar een tweede goal. De trainer had echter als slotconclusie een positief gevoel over de met 5-3 gewonnen wedstrijd. Dat zei hij allemaal tijdens persconferentie. Stuart Baxter, de coach van de Zweden, vond het maar een vaag duel maar hij ziet kansen voor zijn ploeg in de return.

Het is na gisteren ook duidelijk dat Kristian Bak Nielsen voorlopig met Michael Dingsdag het centrale duo achterin zal blijven vormen en dat hij niet langer op het middenveld speelt. De coach liet dat doorschemeren in de reactie na afloop. ,,Het is wel een samenwerking die nog moet groeien", meende de coach.

Ook Geert Arend Roorda, die zijn Europese debuut maakte bij de ploeg, keek nog maar eens terug op de wedstrijd. De pas 19-jarige middenvelder, die net als leeftijdgenoot Roy Beerens in de basis begon en prima speelde, was blij met zijn optreden.

Lees ook:Update Sulejmani: klaar voor Ajax
Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 2
Lees ook:Verbeek geeft andere draai aan kwestie-Vandenbussche
Lees ook:Heerenveen richting Europa, NAC blijft op koers voor… Intertoto!
Lees ook:Het grote SC Heerenveen Jaaroverzicht 2007, deel 10: oktober!

2 reacties op “Verbeek: ‘Dit is vragen om problemen’

  1. De Hobbel

    Overigens wel knap: zónder Alves tien keer scoren in de laatste twee duels…

      /   Beantwoorden  / 
  2. XS

    Alves kan wel terug naar Brasil, lalalalalalalala…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.