‘De EK-beslommeringen van…’ deel 1

Jep, het EK voetbal dus. Waarbij we vele Fries- of Heerenveen-achtigen tegenkwamen. Daarom even de 'EK-beslommeringen van…' in verschillende delen, van verschillende mensen. Waarbij ons oog voornamelijk op Oranje gericht was en op Danijel Pranjic uiteraard. De man van wie het nog maar de vraag is of hij daadwerkelijk na de zomer ook nog bij Heerenveen speelt (gaan we wel vanuit overigens), is al weer thuis van het EK. Dit na de dramatische uitschakeling (zoals de Kroaten er uit vlogen, dát doet pas pijn!) tegen Turkije. Dus laten we eens even kijken naar zijn toernooi en dat in een paar stappen! Te beginnen zo dadelijk!

Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 6
Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 5
Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 2
Lees ook:Heerenveen: ‘terecht dat Alves zaak begint tegen AZ’
Lees ook:De media over Helsingborgs IF – SC Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.