FILMPJES: Pranjic valt op tegen Engeland en de goal van Matusiak

Wie woensdag op RTL7 of zelfs de BBC (zoals wij) naar de EK-kwalificatiewedstrijd Engeland – Kroatië (2-3) keek, zag hem ruim een kwartier voor tijd ineens komen opdraven: Danijel Pranjic. Prendritz, zoals de Engelse commentator John Motson zei. En de Kroaat viel op, in positieve zin. A) omdat hij liet zien geen hinder meer te hebben van zijn hamstringblessure. En B) door het geven van de assist voor de winnende goal van collega-invaller Mladen Petric, die de Engelse droom op EK-deelname aan flarden schoot. Er waren meer Heerenveners succesvol woensdag in de EK-kwalificatiestrijd. Zo scoorde ook Radek Matusiak. Hij maakte namens Polen de 0-2 tegen Servië…
Hieronder filmpjes: van Pranjic en co EN van de goal van Matusiak (update)

 

De Kroaten waren maar wat blij met hun zege, ook waren zij al zeker van het EK. Het zou niet verwonderlijk zijn als de grote blijdschap te maken heeft met niet alleen het sportieve doel van altijd willen winnen, maar ook met (wellicht???) een 'aanmoedigingspremie' die vanuit het Russische was beloofd bij winst op Engeland. Daar hadden de Russen immers baat bij; alleen dan zouden zij naar het EK kunnen gaan. Aldus geschiedde, omdat de Kroaten zelfs na de 2-2 van de Engelsen vol voor de zege gingen.

De ontlading na de winnende 2-3 was enorm. De Engelsen waren van 0-2 achter nog teruggekomen tot 2-2, maar speelden belabberd. Pranjic en co lieten zien een technisch vaardige en zeer strijdbare ploeg te zijn, die nog best eens kan verrassen op het EK van komend jaar.

Radek Matusiak en Polen waren ook al zeker van het EK, maar kwamen in en tegen Servië met 0-2 voor. Matusiak werd door bondscoach Leo Beenhakker als invaller in het veld gebracht en hij scoorde de 0-2 door oog in oog met de keeper geen fout te maken en van dichtbij te scoren. Net als de Kroaten echter verspeelde Polen de voorsprong. PSV'er Danko Lazovic, ook al invaller, maakte namens de Serven de gelijkmaker. UPDATE: zie hier het filmpje, gezocht en toch nog gevonden.

Brian Vandenbussche begon namens België in de basis tegen Azerbeidzjan. De keeper van SC Heerenveen hield zijn doel negentig minuten lang schoon, al kreeg hij niet veel te doen. De Belgen scoorden vlak na rust het enige doelpunt van de wedstrijd, maar waren voor EK-plaatsing al lange tijd kansloos.

Uiteindelijk betekent het dat drie Heerenveners naar het EK gaan: Pranjic, Matusiak en Prager (Oostenrijk was als gastland al zeker).

ZIE OOK:
Een geluk bij een ongeluk voor SC Heerenveen
Beenhakker zet Matusiak op de tribune
Brian Vandenbussche krijgt vertrouwen als eerste doelman

Lees ook:Beenhakker zet Heerenveen-spits Matusiak op tribune
Lees ook:Ook het Nederlands elftal krijgt te maken met Danijel Pranjic
Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 5
Lees ook:Eindelijk goed nieuws voor Thomas Prager
Lees ook:‘De EK-beslommeringen van…’ deel 6

17 reacties op “FILMPJES: Pranjic valt op tegen Engeland en de goal van Matusiak

 1. Theoz

  Filmpje van Matusiak is er zeker niet…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Boske (SC Heerenveen Blog)

  we hebben alsnog een filmpje gevonden van Matusiak… Konden we eerst niet vinden, maar aanhouder wint. Dus het filmpje is er zeker wél :D Het bericht is daarom geupdate

  Mooie goal, blijft koel en beheerst. Wordt nog wel wat met Matusiak in Heerenveen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. NieuwNoord

  Pranjic koning van de assist

  Matusiak!!!!!!!!! wat een goal! hij speelt ook gewoon de keeper uit! en blijf dus inderdaad koel en beheerst! Zie hem wel scoren tegen iedereen, en vooral tegen Grunn! dat is het belangrijkste!

  tot laterzz

    /   Beantwoorden  / 
 4. b83ureterp

  Matusiak is wel snel valt me op :D

    /   Beantwoorden  / 
 5. jeroen

  gaat goed met de engelse keepers of niet ?
  wel ene nette bal van beckham, bij die 2-2 van engeland

    /   Beantwoorden  / 
 6. ruben

  pranjic en matusiak kunnen ook goed samenwereken

    /   Beantwoorden  / 
 7. ambib

  I want to download a song from a mac but my iPhone is pc based. My friend told me that I only had to unsync my iPhone from my computer and it would work because that’s how she said she does it. So how can I transfer a song onto my iPhone with screwing up her computer and my iPhone?

  ________________
  iphone 3g

    /   Beantwoorden  / 
 8. Doni Thompson

  Speaktoo.com free speech platform. Speaktoo.com barely has any boundaries or limits, a one of a kind website that supports free speech. Promote your business, post links, share your though and post anything as long as it correspondence with its terms and conditions.

    /   Beantwoorden  / 
 9. nekFlesseVodo

  What do you think about surveys for money online. somebody of my members told me that it is possible to make some bucks only filling surveys for money online. Is it reality or not. I’m not really sure. In internet there is uncountable surveys internet sites which claims that it is feasible to earn wealth working from home and simply taking surveys. In my countryside there was some companies which in past offered take offline surveys for cash. In certainty I participated to few of them. Then one honourable friend told me that his colleague sent him great internet site called surveys for money online
  Just curious Anyone seen this site ahead cause he writes that it is possible to make money in that way. Possibly someone can post here your thoughts about that. Thanks in advance and feel sorry for offtopic.

    /   Beantwoorden  / 
 10. nibraEreniLig

  Does anyone have any info about about this marketing system? One of my college buddies told me that it is possible to make some big bucks through affiliate marketing. Is it possible or not? I’m not genuinely sure. I have tried a few of them with no luck. Then one genuine friend told me about this site: Money Ventures.

  I’m curious if any of you have seen this website, cause he seems pretty sure that it is possible to make cash in that way. Maybe someone can write here your opinion about that. Thanks in advance and I’m sorry about going offtopic. Here’s the site again: Money Ventures

    /   Beantwoorden  / 
 11. orlandobloomisit

  This is really interesting. I am glad I found this place. I guess it is true, We really do learn something new everyday!

    /   Beantwoorden  / 
 12. miskybarton

  Nice work! I can’t get Welcome to the Jungle out of my head! ”Welcome to The Jungle, We’ve Got Fun And Games”

    /   Beantwoorden  / 
 13. vakantienieuws

  Hallo ,

  Ik ben net terug van een vakantie naar spanje. als je ooit in de buurt bent van baskenland en e houd van Fietsen dan moet je zeker de fabriek van orbea gaan bezoeken.
  Je krijgt er alle informatie van en eht zijn super fietsen. Ik heb deze tip gekregen via een kleine site vakantie nieuws
  Nu ik vond de linkop jullie site en wou jullie toch nog even bedanken .

    /   Beantwoorden  / 
 14. Fapeobeplay

  ok. ive tried canceling my myspace, for like 2 yrs now. and today i finally RE ACTIVATED my email account now i can confirm and delete. but the stupid LINK that i click on so that itll confirm the account to be deleted takes me to my home page WTF. help

  _________
  Tapetki

    /   Beantwoorden  / 
 15. inharaRip

  How can I get my Mac Book to type as I speak. I didn’t install any software or download anything yet. I bought it on the 26th. I can get it to work when I say stuff like when I say “switch to safari” or “tell me a joke” it works I just don’t know how to get it to type as I speak. Please tell me if and if, how.

  ______________
  Pas wyszczuplajacy

    /   Beantwoorden  / 
 16. Fapeobeplay

  I don’t know what’s wrong. I tried logging in to my administrator account on Windows Vista today, but for some reason my password wasn’t working. It worked just fine the day before. I know I didn’t change my password, and I know I’m not misspelling anything. Can a computer forget a password to a user account, or am I just crazy?

  _______
  Tapety

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.