FILMPJE: Vertrek Verbeek, hoe ging dat ook alweer? Zo dus

Ja, Verbeek naar Feyenoord. En hij gaat zijn huis in Jubbega verkopen. (Wie biedt! Mooi huis hoor). Weg, bij de gratie weliswaar van het besluit van sc Heerenveen om zijn contract niet te verlengen. Want de coach had immers best twee jaar doorgewild, zoals hij ook op onderstaand filmpje zegt. Want hoe ging dat ook alweer een paar maanden geleden? Dat vertrek van Verbeek? Nou zo dus. Terugblikje… (Fries item, dienen we erbij te zeggen)

Lees ook:Trond Sollied: ‘Vertrek Sulejmani naar Ajax niet te stoppen’
Lees ook:[Rubriek, afl. 7] FILMPJE: “Nog even dit..!”: Voetballers of aanstellers?
Lees ook:FILMPJE: Groningen-fan valt reizigers lastig na verlies in Heerenveen
Lees ook:FILMPJE: Van Houston in één ruk via Heerenveen naar PSV
Lees ook:FILMPJE 2: Friese reportage over Trond Sollied

2 reacties op “FILMPJE: Vertrek Verbeek, hoe ging dat ook alweer? Zo dus

  1. NieuwNoord

    Waar staat het dan hij zijn huis gaat verkopen? in het filmpje dat niet langer beschikbaar is? maar prima! Ik denk eerder dat hij een 2e huis/appartament in Rotterdam koopt! Want hij gaat niet snel uit Jubbega weg!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Boske (SC Heerenveen Blog)

    Nee, da’s waar. Maar hij gaat sowieso in het Westen wonen. Dat heeft hij inmiddels laten weten. En voor zover wij weten zal hij zijn huis in Jubbega gaan verkopen. Maar we kunnen het ook mis hebben natuurlijk. (en verder is het ook niet echt belangrijk uiteraard) Dat het filmpje het niet meer doet, is gek. Op YouTube doet ie het wel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.