Amrabat, komt-ie nou wel of komt-ie nou niet?

Welles, nietes, welles, nietes. Dan gaat hij weer wel, dan weer niet, dan toch misschien, dan zeker en dan weer niet. Inderdaad, we hebben het over de transfer (of het gebrek daaraan) van onze vrolijke vriend Amrabat van VVV-Venlo naar SC Heerenveen. Na alle welles-nietes-spelletjes omtrent Afonso Alves, hadden we simpelweg geen zin in deze tombola. Maar toch, hier dan maar ff een overzicht van wat nu ook al een transfersoap is geworden.

Laten we ons voor het gemak even in de bezoeker van de SC Heerenveen Blog verplaatsen. Die heeft her en der waarschijnlijk al zoveel tegenstrijdige berichten gelezen over de kwestie-Amrabat dat hij of zij er bijkans tureluurs van wordt, met de hele soap rond Alves nog in het achterhoofd. Moet de SC Heerenveen Blog dan nog meer verwarring zaaien door zich te laten verleiden tot het nog gecompliceerder maken van alle speculaties? Neen. Nou ja, wellicht door een poll dan.

Maar voor het overige plakken en knippen we hier even het meest actuele bericht van het ANP, wat we vonden op NU.nl. Maar ja, dit is weer gebaseerd op berichten uit het Algemeen Dagblad. En zo gat het gespeculeer vrolijk verder.

'Transfer Amrabat naar Heerenveen op de tocht'
Uitgegeven: 29 februari 2008 08:23
Laatst gewijzigd: 29 februari 2008 09:33

AMSTERDAM – Het heeft er alle schijn van dat VVV-talent Nordin Amrabat op het laatste moment voor de neus van SC Heerenveen wordt weggekaapt. PSV heeft zich officieel gemeld voor de spits, meldt het AD. 

Donderdag leek het er nog op dat het niet lang meer zou duren voordat de overstap van Amrabat naar Friesland wereldkundig zou worden gemaakt.

Omdat de jonge aanvaller al meerdere malen heeft gezegd dat PSV een van zijn droomclubs is, lijkt Heerenveen in een klap buitenspel te zijn gezet.

Berden

"Clubs kijken over het algemeen lang de kat uit de boom. Maar als ze Amrabat willen hebben, zullen ze na de concrete belangstelling van Heerenveen iets moeten doen", zegt VVV-voorzitter Hai Berden tegenover de krant.

"We gaan op korte termijn met de club die zich deze week heeft gemeld om de tafel om te horen of de interesse inderdaad concreet is geworden. Een bod is er nog niet gedaan."

–>(c) ANP/NU.nl

Lees ook:FC Groningen – SC Heerenveen; wel door, niet door, wel door, etc
Lees ook:AZ, Alves en FC Groningen in top-10 van berichten
Lees ook:Heerenveen jaagt al op Amrabat sinds april 2007
Lees ook:**** Redactie SC Heerenveen Blog vertrekt ****
Lees ook:Voetbal International loopt blauwtje met Heerenveen-bericht

18 reacties op “Amrabat, komt-ie nou wel of komt-ie nou niet?

  1. Trots

    Flikker op met die Amrabat….ik heb nu al geen zin meer in die jongen. Je wilt graag of je blijft er maar zou ik zo zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans

    idd het is nu al een verwent ventje, en die hebben we in Alves al te lang gehad……laat hem maar lekker mislukken bij PSV. Hij laat trouwens de laatste weken ook al niet zoveel meer zien!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dirk

    Inderdaad, laat hem maar lekker naar PSV gaan, dat wil ‘i toch veel liever..

    En de 25% deal vind ik sowieso maar niets… Dat vvv later bij een eventuele transfere nog 25% krijgt…

      /   Beantwoorden  / 
  4. onecellorganism

    Ambra-wie?

    Koop liever spelers die graag in ons shirt willen spelen. Deze jongen denkt te lang na, of zit op betere aanbiedingen te wachten.

    Afonso-2 WEG ERMEE!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. hompie

    Ik weet niet of jullie het allemaal weten, maar Amrabat zelf heeft nog helemaal nooit met Heereveen zelf om de tafel gezeten en dus nog nooit iets toegezegd of juist niet toegezegd. De club is benaderd en heeft met Heereveen gesproken maar Amrabat zelf dus niet!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Feanatic

    Als ie komt een leuke speler voor op de bank, niets meer, niets minder.

      /   Beantwoorden  / 
  7. jens

    hoort net als Alves hier niet thuis,
    ga maar op de bank zitten naast Aissati.

      /   Beantwoorden  / 
  8. niveau

    Ja lekker betrouwbaar die telegraaf. Heeft al vaker onzin verkocht. PSV heeft affelay an aisatti, willen ze een nog jonger onervaren team, weten ze zeker dt ze volgend jaar niet om de prijzen meedoen. Amrabat is een aardige voetballer, maar moet nog zien of hij het red.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Rens

    De reacties die ik hier lees zijn puur gebaseerd op speculatieve berichten zoals hierboven beschreven!! Misschien wil die jongen wel heel graag voor Heerenveen spelen en niet voor PSV (waar hij waarschijnlijk toch niet aan spelen toe komt – zoals Aissati). Het feit dat hij ooit heeft gezegt dat hij PSV een mooie club vind wil toch niet zeggen dat hij niet voor Heerenveen wil spelen?

      /   Beantwoorden  / 
  10. R. Mortis

    Is nie welkom. Klaar.

      /   Beantwoorden  / 
  11. lex

    Die jongen weet niet eens waar Hoerenveen ligt,laat staan dat ie er komt voetballen!!!

      /   Beantwoorden  / 
  12. Esther

    Wat zijn er toch sneue mensen op deze wereld zeg.. Jeeeeemig beetje normale reactie mag ook wel Lex!

      /   Beantwoorden  / 
  13. Jan

    Never,men weet wat men met Alves heeft beleefd.bezint eer ge begint!

      /   Beantwoorden  / 
  14. Niveau

    Trieste mannetjes die Lex en Jan. Als je dit soort opmerkingen schrijft dan snap je dus echt helemaal niets van voetbal, laat staan van de club Heerenveen. En ik mag hopen dat jullie geen PSV of VVV supporters zijn, want dat haalt het niveau van zo’n club, qua supporters, weer wat naar beneden.

      /   Beantwoorden  / 
  15. lex

    @nivo,
    Nee, jij weet het, dat kun je wel zeggen.
    Voorlopig gaar Amrabat voor 5 jaar naar PSV.
    Lange neus voor HOERENVEEN.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Niveau

    Wat kan mij die Amrabat nou schelen. sufferd leer lezen en schrijven, maar als je op de kleuterschool zit snap je dat nog niet.
    Het is Heerenveen en het niveau.
    Lex complex

      /   Beantwoorden  / 
  17. onecellorganism

    Yooo LEX, jij hebt vast een instessant leven wanneer je als niet-heerenveensupporter gaat lopen rondneuzen op site´s like this. Get a F… life!!

      /   Beantwoorden  / 
  18. fabfab

    lex leidt een heel zielig leventje. laat m maar.

    Mooi trouwens dat Amrabat niet komt, gaat het niet redden vanwege zwakke mentaliteit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.