Voor het eerst ooit: een besloten training

SC Heerenveen had vandaag een besloten training zo had trainer Gertjan Verbeek bedacht

Tja, dat is weer eens wat anders. Gertjan Verbeek gaf vrijdagochtend een besloten training en dan ook écht besloten: dus geen pers en geen publiek. Dat is voorzover bekend nog nóóit gebeurd bij Heerenveen. Wellicht dat hij graag bondscoach wil worden, die doen dat over het algemeen. Hoe dan ook: niemand mocht aanwezig zijn bij de oefensessie in Langezwaag.

Natuurlijk had dit alles te maken met het wel of niet selecteren (of zelfs spelen) van Afonso Alves zaterdagavond tegen Feyenoord. Maar zelfs Bert van Marwijk, coach van de Rotterdammers gaat er van uit dat de Braziliaan er bij is. Dus dan kunnen wij daar ook wel van uitgaan, ondanks deze hele poppenkast.

Verbeek zal zaterdagochtend pas bekend maken of de spits er bij is of niet, en in welke hoedanigheid: spits of wissel. Het is aannemelijk dat Verbeek wilde voorkomen dat er vandaag een nieuwe media-hype rond de Braziliaan zou ontstaan die de wedstrijdvoorbereiding zou verstoren. Zaterdagochtend horen we meer…

Lees ook:‘Gertjan Verbeek nieuwe trainer van Feyenoord’
Lees ook:Sportweek beloont Gertjan Verbeek met prijs
Lees ook:‘Alves ook in winterstop niet naar AZ’
Lees ook:FILMPJE: Heerenveen – Feyenoord, reacties en samenvatting
Lees ook:Alves kampt met privé-problemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.