Round-up: De media over AZ – SC Heerenveen

Tja, ook deze week mag-ie niet ontbreken… Hoewel, een beetje later dan te doen gebruiktelijk, maar ja… Wat zeggen de media over AZ – SC Heerenveen? Friese media, landelijke media, overige media etcetera. Nou, bij deze. Lees, kijk, luister en huiver.

Een greep uit de producties naar aanleiding van de late, doch niet onterechte en zeker zeer fijne en nuttige zege op Alkmaar Zaanstreek.

Laten we maar weer eens beginnen met de Friese media, wat zeggen zij van de zege? Het Friesch Dagblad heeft het over het geluk dat Heerenveen afdwong en denkt te weten dat Louis van Gaal soms een wankelende gemoedstoestand heeft. De Leeuwarder Courant beperkt zich in haar internetstuk tot de conclusie dat Afonso Alves de gevaarlijkste man aan Friese zijde was.

Omrop Fryslan laat op televisie in haar sportprogramma een eigen samenvatting zien (waarbij je nog wat items over schaatser Sven Kramer en de open dag in Thialf en het basketbal cadeau krijgt), op de radio is het Gertjan Verbeek die uitlegt dat de goal ook aan de andere kant had kunnen vallen en waarom één-op-één spelen tegen AZ een goed besluit was.

Dat Van Gaal baalde van het verlies en de buitenspelgoal, is ook een item in Langs de Lijn. Quotes van de coach over de goal van Heerenveen komen we ook tegen bij ELF en De Telegraaf.

Een andere reactie vinden we bij Sportweek: zij laten rechtsback Gianni Zuiverloon vertellen dat hij aangenaam verrast was door de vreugde-uitbarsting van Alves na de 0-1 en Voetbal International komt tot de conclusie dat de overwinning naar beide ploeg had kunnen gaan.

Lees ook:De media over Helsingborgs IF – SC Heerenveen
Lees ook:Round-up: De media over Vitesse – SC Heerenveen
Lees ook:Heerenveen: ‘Transfer Alves naar AZ is NIET rond!’
Lees ook:Gertjan Verbeek naar AZ als opvolger van Van Gaal?
Lees ook:Alves is niet vergeten hoe AZ haar belofte niet nakwam

3 reacties op “Round-up: De media over AZ – SC Heerenveen

 1. Guido

  O god…Ze hebben weer eens gewonnen hoor!
  Ik vraag me af of jullie ook zoveel mooie items over de wedstrijd SC Hoerenveen – AZ gaan maken als die ook met een oneerlijke 0-1 eindigd.
  Of mooier…Een eerlijke 1-8!

    /   Beantwoorden  / 
 2. louis lijpe sch fan

  dus nu niet gaan zitten janken guido ,
  hoevaak zit het az op zon manier niet mee en als het nu eens andersom is gaan ze zitten janken daar in alkmaar

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.