Reactie Heerenveen: stiekem wel een beetje blij met straf PSV

Jong SC Heerenveen alsnog door in beker na straf van PSVNiet alleen een ,,dubbel gevoel", zoals De Telegraaf bericht, maar toch ook blijdschap. SC Heerenveen-directeur Yme Kuiper gaf vanmiddag op de radio zijn visie op het gebeuren en bleek stiekem toch ook best wel een beetje blij.

Kuiper deed dat op Omrop Fryslan. De directeur had liever gezien dat de ploeg door was gegaan door op het veld te winnen. Aan de andere kant vond men het bij Heerenveen jammer dat de beloftes al zo snel een zo sterke tegenstander troffen. Jong Heerenveen krijgt dus nu een herkansing.

Kuiper: ,,Ik hoop bij de loting op een gemakkelijkere tegenstander en een thuiswedstrijd. Wij hebben een goed belofteteam dat niet minder is dan sommige betaalde clubs." Ook benadrukte hij dat Afonso Alves speelgerechtigd is in de beker voor het eerste. Dat verandert niet nu Jong Heerenveen 'ineens' alsnog door is in de bekerstrijd. Ach, hoe dan ook: een beetje blij zijn, mag best wel toch??

Zie ook:

PSV uit beker gezet, dus Jong Heerenveen door

Begripvolle Alves bij Jong Heerenveen: oprecht of charme offensief..??

 

Lees ook:Heerenveen-directeur: ‘logisch dat bedrag voetbalrechten laag is’
Lees ook:Wie heeft gelijk? Foppe vs. Yme in kwestie-Verbeek: het antwoord!
Lees ook:Definitief: Rentree Alves is tegen… PSV!
Lees ook:Nieuwe club voor vertrekkende Rawley Rozendaal
Lees ook:Vrouwen van Heerenveen door naar laatste acht in KNVB beker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.