Alves wéér niet op training

Afonso AlvesDe gebeurtenissen volgen elkaar vandaag rond Afonso Alves in rap tempo op. Was hij vorige week zaterdag al niet op de training, vanmiddag was het wederom zo. Het is het nieuwste wapenfeit van de spits om een breuk met Heerenveen te forceren.

Hij moet dan wel opschieten, want het klokje tikt verder. Nog iets minder dan negen uur en de transferdeadline is daar. AZ en Alves hebben wellicht een akkoord, maar Heerenveen houdt stug stand. Eens kijken of de directie buigt voor deze nieuwe actie van Alves.

Gokje: het werkt eerder tégen hem. 

 

In plaats van in het doel, schiet de Braziliaan zich in de voet. Maar wellicht krijgt hij toch nog zijn zin: een transfer. Maar naar wie? 

Mocht Alves morgenochtend nog steeds in dienst zijn van SC Heerenveen, dan is het maar de vraag of hij morgenavond wel speelt tegen Sparta. Want dat lijkt na zijn hernieuwde afwezigheid niet erg waarschijnlijk.

Lees ook:Voor het eerst ooit: een besloten training
Lees ook:PSV gevoelsmatig al met 1-0 voor tegen Heerenveen
Lees ook:Heerenveen opent ‘aanval’ op De Telegraaf
Lees ook:‘SC Heerenveen moet verdediger halen’
Lees ook:Zie hier, de basiself tegen Heracles (zonder Vandenbussche)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.