Eerder deze maand (5): Een maatje voor een Tsjech

Michal Svec had het na zijn komst afgelopen seizoen naar Heerenveen niet gemakkelijk. Al was het maar door de taalbarriere. Misschien dat de komst van een maatje het voor hem ook wat gemakkelijker maakt. Want eerder deze maand was er voor de zoveelste keer transfernieuws rond Heerenveen: de heer Kopic komt. Een jonge Tsjech, net als Svec met een verleden bij Sparta Praag. Kopic speelde echter laatstelijk voor Mlada Boleslav. ,,Tsjechië heeft een uitstekende sportcultuur, er wordt goed getraind en spelers beschikken over de juiste mentaliteit", aldus Yme Kuiper eerder deze maand over het vastleggen van Kopic.

Lees ook:De transferperikelen van Heerenveen op een rij
Lees ook:Het regent transfernieuws in Heerenveen
Lees ook:Eerder deze maand (2): Loohuis en Johansen weg
Lees ook:Even een interviewtje met Heerenveen-speler Milan Kopic
Lees ook:Eerder deze maand (3): Het besluit van Breuer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.