FILMPJE: voorproefje Heerenveen – Groningen, Derby v/h Noorden!

Nog een paar dagen: SC Heerenveen – FC Groningen, de onvervalste Derby van het Noorden.

Juist nu is de FC Groningen Blog ook gelanceerd (die wij oprecht welkom heten en veel plezier en succes wensen). Heerenveen won dit weekeinde al bij de A-junioren van Grunn, en maandag volgde ook bij de beloften een (beker)zege tegen de Groningers.

Onze freubele vrienden van collega-Heerenveensite Frisian Pride hebben nu alvast een mooi filmpje gemaakt als voorproefje naar zondag. Hulde aan Frisian Pride, en wij promoten het filmpje dus ook maar even hier op de SC Heerenveen Blog. Komt-ie!!

Lees ook:FILMPJE: derby Heerenveen – Groningen leeft
Lees ook:Foto’s en filmpjes eerste training sc Heerenveen
Lees ook:‘Clubs zijn ‘t alsnog eens over transfersom Alves’
Lees ook:Over de transfer van Prager naar FC Groningen
Lees ook:Zinloze discussie over sfeer bij Groningen – Heerenveen

5 reacties op “FILMPJE: voorproefje Heerenveen – Groningen, Derby v/h Noorden!

 1. Frank

  Ik wil je er even op wijzen dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst. Daarnaast zag ik vrijwel alleen maar Alves in beeld en laat hem nu net niet mee doen tegen Groningen. Volgens mij wordt het een prachtige pot voetbal en de beste zal met een overwinning van het veld gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Theoz

  Helemaal met frank eens, dat het filmpje alleen alves laat zien, maar we hebben nu matusiak, dit wordt zijn wedstrijd evenals die van bradley en pranjic we winnen met 3-1 verwacht ik, al vind ik ons nivo wel wat dalen delaatste 2 weken.

  FORZA Heerenveen

    /   Beantwoorden  / 
 3. Boske (SC Heerenveen Blog)

  Frank van de Groningen Blog heeft helemaal gelijk, maar desalniettemin is het vanuit Heerenveen-oogpunt natuurlijk een leuk filmpje om te zien. En wat Theo zegt over Matusiak en het niveau klopt ook in mijn beleving. Het zal idd wel een mooie pot voetbal worden, laten we daar tenminste vanuit gaan! :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. roelfjuhh

  zo`n idee heb ik ook dat matusiak nu in het elftal gaat groeien

    /   Beantwoorden  / 
 5. SCH

  Tsja, hij maakte vorig jaar de meeste goals.. Dus het is dan logisch dat juist hij op de film te zien is..

  Toch kan Heerenveen dat met gemak opvangen, zoals je ziet in de laatste 3 wedstrijden waar toch 6 punten werden gehaald tegen Vitesse (uit), de Graafschap en NEC (uit)..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.