Echo biedt duidelijkheid over blessure Danijel Pranjic

SC Heerenveen-middenvelder Danijel Pranjic ondergaat vandaag een scan om de aard van zijn blessure vast te stellenDe tegen PSV geblesseerd uitgevallen Danijel Pranjic ondergaat vandaag een echo, waaruit moet blijken of hij een spierscheuring heeft opgelopen. Voor de microfoon van RTL liet trainer Gertjan Verbeek na afloop van de 2-1 zege op PSV al weten dat de kans groot is dat hij er sowieso 1 á 2 weken uit zal liggen. En als het echt tegenzit, wordt dat volgens de coach 4 tot 6 weken. Wachten op de echo dus, maar een domper is het voor Pranjic nu al met het oog op interlands met Kroatie.

De middenvelder, die bekend staat om zijn weinige blessures, is voor zijn land geselecteerd voor cruciale interlands tegen Macedonie en Engeland, in het kader van de EK kwalificatiestrijd. Pranjic doet het in de ogen van bondscoach Slaven Bilic zo goed dat een basisplaats in het verschiet ligt.

Uit clubperspectief zou de afwezigheid van Pranjic uiteraard ook een flinke domper zijn. Al bewees Miralem Sulejmani volgens trainer Verbeek als invaller voor de Kroaat al tijdens de zege op PSV dat hij goed uit de voeten kan als vervanger van Pranjic. Maar wordt het 1, 2 of 6 weken? Of iets anders? Vandaag zullen we het weten. Stay tuned!

Zie ook:
De nabeschouwing op SC Heerenveen – PSV (met video)
Pranjic geselecteerd voor ontknoping EK-kwalificatie

Langer genieten van de goals van Danijel Pranjic

Lees ook:Geluk bij een ongeluk voor SC Heerenveen
Lees ook:Pranjic geselecteerd voor EK-kwalificatie-ontknoping tegen Engeland
Lees ook:Pranjic eindigt als eerste én tweede in klassement
Lees ook:Ook het Nederlands elftal krijgt te maken met Danijel Pranjic
Lees ook:‘Juventus wil Pranjic als nieuwe linksback’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.